çamurluk sinyali

Başlatan mmtcn, 15 Mart 2014, 20:55:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mmtcn

merhaba abilerim kardeşlerim bana ledli çamurluk sinyali lazım tek ledli olanlardan 2.el veya sıfır farketmez şimdiden teşekkürler  8)

bluerose1

Red Machine!!!

mmtcn

benim istediğimde krom tabanlı olan zaten derdimi anlatamamışım ben  :D ama hiçbir stokta yok :/

bluerose1

Alıntı yapılan: mmtcn - 15 Mart 2014, 22:16:17
benim istediğimde krom tabanlı olan zaten derdimi anlatamamışım ben  :D ama hiçbir stokta yok :/

Hiç dikkat etmemişim. :D bir tane buldum sanırım var.seat yazdığına bakma aynı ürün uyar.
http://www.turkticaret.net/Firma/304150/elif.otomotiv.insaat.gida.sanayi.ve.ticaret.limitet.sirketi/seat.toledo.krom.taban.camurluk.sinyali
Red Machine!!!

mmtcn

saol abi :D site güvenilir mi  acaba??

bluerose1

Alıntı yapılan: mmtcn - 16 Mart 2014, 02:02:43
saol abi :D site güvenilir mi  acaba??
25 tl üründe zaten ne yanlış yapabilirlerki.en fazla yollamazlar kaybın 25 TL. olur olursa da ben zararını karşılarım Mehmet.gözünü karartacaksın bazen.Ben başkasının aracılığıyla ta Almanyadan 1000 TL. malzeme getirttim 1 ayda elime ulaştı. :D
Bu arada eliftuning firmasıdır.
Red Machine!!!

mmtcn

tamam o zaman olur mu bızım arabalara abi?

mmtcn

yok yok yok abi kafayı yiycem yaa :) ön tarafı topladım bıttı diyorum bırtek sınyal kaldı dıyorum bu seferde o yok :D bir terslik çıkmak zorunda :)

bluerose1

olur olur dert etme sen siparişi ver gitsin.unutma bora-caddy-transporter vs hepsinin çamurluk sinyali aynıdır ben bizzat takıp denedim.bende 1 takım orjinal yeşil var istersen yollarım.
Red Machine!!!

mmtcn

yeşil nasıl abi? fotosu varsa veya herhangi bir link falan varsa atıver sana zahmet. orjinal turuncular var bende. sipariş vericem ama kimsenin elinde yok :) belki 15 tane tuning market aradım kalmadı kalmadı :)

alper19

abi arka soketleri farklı sanırım yeni modelin ufak bi kes yapıştır yapmak gerekiyo

bluerose1

Alıntı yapılan: alper19 - 17 Mart 2014, 18:31:30
abi arka soketleri farklı sanırım yeni modelin ufak bi kes yapıştır yapmak gerekiyo
Ben caddy krom taban almıştım tak diye oturdu.
Alıntı yapılan: mmtcn - 17 Mart 2014, 18:28:26
yeşil nasıl abi? fotosu varsa veya herhangi bir link falan varsa atıver sana zahmet. orjinal turuncular var bende. sipariş vericem ama kimsenin elinde yok :) belki 15 tane tuning market aradım kalmadı kalmadı :)
Bayağı yeşil dış kabı yeşil üzerinde orjinal vardı krom taban alınca sökmüştüm.şu an foto çekemem ama temsili resim bu:

Red Machine!!!

mmtcn

yok abi yaa krom taban istiyorum ben bulucam ama er yada geç :)

bluerose1

Sen bilin yalnız bir ipucu vereyim sana aldığında sinyalin şeffaf kapağının kenar kısımlarına çok inceden şeffaf kaliteli bir silikon sık parmağınlada iyice sıva kenarına.bir müddet sonra sıcakta yanlardan açılma yapıyor tazyikli suda içine su alıyor.
Red Machine!!!