Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
DEMİR KÜNEFE (Teyology'nin MK4'ü) (Son halimiz sayfa 9'da) - Sayfa 17

DEMİR KÜNEFE (Teyology'nin MK4'ü) (Son halimiz sayfa 9'da)

Başlatan TEYOLOGY, 28 Aralık 2012, 00:23:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kadir5590

Tam klasik.Buna çok sağlam bir işçilikten sonra muazzam bir araç olucaktır  :tamamdir
JazzBlue Mk4 Golf

TEYOLOGY

araç dururken direksiyonu çevirdiğimde gelen bir ses vardı. dün hidroliği değiştik. bir de 2000-3000 devir arasında silkeleme vardı. olağan baş şüpheli bujilerdi. koskoca Akhisarda orijinal buji bulamadık. İzmirden geldi. değiştik. azaldı gibi ama sanki hala var. bilemiyorum.

bagaj organizer olmasına rağmen darmadumandı. derlemeye çalıştım elimden geldiğince. ama bez sayısını azaltmam  lazım.

Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: kadir5590 - 17 Mart 2014, 00:12:00
Tam klasik.Buna çok sağlam bir işçilikten sonra muazzam bir araç olucaktır  :tamamdir

işçilik konusunda şüphen olmasın. sahibi Akhisarın önde gelen zenginlerinden. taö bir klasik araç tutkunu ve kolleksiyoner. her yıl 3-4 araç toplatıyor böyle. paradan yana kısmıyor hiç. lüzum gelirse aracı yükletip İzmire kumlatmaya gönderiyor. sonra geri yükletip getirtiyor kaportası boyası orjinal parçalarla güzelce restore ediliyor. para var huzur var tabi.  :)

metinmb407

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 17 Mart 2014, 00:05:33
uzun zamandır fotoğraf yüklemedim. biraz bir şeyler anlatayım.

geçtiğimiz hafta içinde arka tamponun sol arka köşesindeki çizik ve yine spoiler ın köşesinde boyanın banda yapışıp çıkması sonucu soyulmuş köşesini yeniden boyatma düşüncesi ağır bastı. bir de 1 ay adar önce alıp henüz uygulamadığım ön panjur var tabi. önden gidip boyacıyla konuşmak istedim. Allahım ne göreyim. 1950 Panhard restorasyonu. araç komple alüminyummuş. neyse ben direkt fotoları atayım.

O neydi gız  ;D

O neydi gız  ;D

TEYOLOGY

s1nanozk

Vallahi süper tatli bisey o be ;) ne zevkle toplanır :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

metinmb407

Bu titreme için bobinleri de kontrol ettir. LPG de mi yapıyor benzinde mi?

STAK67

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: metinmb407 - 17 Mart 2014, 14:11:09
Bu titreme için bobinleri de kontrol ettir. LPG de mi yapıyor benzinde mi?

bujiler bitikti. değiştirip test sürüşü yapınca geçti gibi geldi. yoksa bobinler de aklımızdaydı. perşembe günü önceden gidip konuşup kafa yormuştk bu konuya. buji ve bobin ilk duraklardı yoksa.  :tamamdir

MurdeR

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 17 Mart 2014, 15:00:43
bujiler bitikti. değiştirip test sürüşü yapınca geçti gibi geldi. yoksa bobinler de aklımızdaydı. perşembe günü önceden gidip konuşup kafa yormuştk bu konuya. buji ve bobin ilk duraklardı yoksa.  :tamamdir
benim sorunda bujilerden çıktı vuruntu yapıyordu motor irkiliyordu bujileri değiştirince düzeldi araba kendisine geldi hele cliodan sonra arabamı deli özlemişim  ;D :D

rene

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 17 Mart 2014, 11:02:31
Direksiyonu nasıl ya??

Abi o direksiyon elimizi kesmesin  tetanozluk yapar adamı valla :)

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: rene - 22 Mart 2014, 12:07:19
Abi o direksiyon elimizi kesmesin  tetanozluk yapar adamı valla :)

:D :D :D

Su an hala sanayideyim. Sabahtan termostat ve arka amortisör takozlarini degistirdik. Su an vites körüğü ve direksiyon kılıfı olayını hallediyoruz.

NOKIA 3310 Cihazimdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

s1nanozk

Elime biraz para gecsin ben de sanayide yatıcam :D :D :D

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatih_06

abi aracin tertemiz iyi güzel ama motor ici cok kirli degilmi :) titiz insansin simdi o fazla bezlerle dalarsin motora :D