golf mk1 1.8 gti cabrio

Başlatan hazar, 16 Mart 2014, 13:55:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hazar

merhabalar aranıza yeni katıldım. Ben golf mk1 cabrio araçlar çok hoşuma gidiyor. ama hakkında pek fazla bilgiye sahip değilim.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. artı ve eksileri nelerdir parça bulmada sıkıntı yaşarmıyım ?? şimdiden çok teşekkür ederim :tamamdir

ardad0gan

Çok para istiyorlar :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ThE_Unforgiven

Tentesi kötüyse uğraştırır biraz iyi bi döşemeci usta lazım.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

hazar

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 16 Mart 2014, 14:02:27
Tentesi kötüyse uğraştırır biraz iyi bi döşemeci usta lazım.
bitane buldum istanbulda adam tentesi orta halli diyor. duyduğuma göre tente fiyatları 2000- 000 tl civarıymış :)

ThE_Unforgiven

orta halli diyorsa su alıyodur kesin :D

hazar

su alması yok demiş ama tabi satmakiçin elinden geleni yapıyordur. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-cabriolet-karmann-1-8-gti-157159147/detay/ ilanı bu bi bakabilirseniz müsaitseniz

ThE_Unforgiven

valla çara çöpe 10 liranın üstünde isteniyor dohc motor durumu iyise güzel araba tabi yakından incelemek lazım.

hazar

izmirdeyim ben bi ara gidip bakıcam artık ama kime göstercem orada bilmiyorum istanbulu hiç bilmiyorum :)

STAK67

Alıntı yapılan: hazar - 16 Mart 2014, 14:13:25
su alması yok demiş ama tabi satmakiçin elinden geleni yapıyordur. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-cabriolet-karmann-1-8-gti-157159147/detay/ ilanı bu bi bakabilirseniz müsaitseniz

araba bizim forumdan Caner arkadaşımızın. Şimdi askerde. Babası ilgileniyor satışıyla. Bu motor seçeneği olan çok fazla cabrio yok :) ilanlar arasında da en alınabilir görüneni yine bu araç

cavanozz

motor ve kaporta bakımından sorunu yok,  döşeme ve tente ister,  :)
yeni yine yeniden..!! 8)

Bayram ali

Araçı ben aldım arkadaşlar istanbul  şuan sıkıntıları gideriliyor  ::)