Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 6n Vag-Com kodları - Sayfa 3

Polo 6n Vag-Com kodları

Başlatan speedystop, 08 Mart 2014, 14:13:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bluerose1

Ben de siparişi verdim yakında gelir.Resül ün vermiş olduğu ilandan aldım.Nedense sadece 1 tane ilan var başka hiçbir net satış sitesinde ilan yok.ya bilinmiyor ya da kimse alıp satmıyor. Vag KKL-409.1 obd2 obd
Tüm özellikler:
Özellikleri:
* Fazla özellikli, ufak ve hafif.
* Yeni 7 PIN / SKC kodları VW/Audi/Seat/Skoda araba anahtarlarındaki mobilizer içine kurulu hırsızlık önleme sistemi (yeva üçüncü nesil hırsızlık önleme sistemi) ile eşleşir.
* Aynı anda üç veri akış seti gözlemleme.
* Yeni KWP-2000 protokol kontrol modülünü (2002 + Teves Mk60 ABS, 2004 + modüllerin birçoğu) çalıştırmaya erişim.
* Süper düzeyde yalıtım(>1000V)

Desteklenen modeller:
* Santana 2000/3000;
* Audi 100/200/80/90/A4/A6/A8;
* Era Superman; Polo
* Bora; Jetta; Beetle; Golf; Passat; SEAT; Small red flag;
* Diğer tüm kamu / Audi modelleri; 5051 tarafından Audi A6L, Speed Teng, Caddy, Touran, Octavia gibi CANBUS modeller desteklenmez.

Ürün işlevi:
* hata kodu okuma; hata kodu temizleme; veri akışı okuma; güvenlik erişimi; parça testleri; aracın tümünün taranması
* Aynı anda üç veri akış (12 tane içinden) setini gözlemleyebilme, dalga renk görüntüleme;
* KW 1281 ve KW 2000 için tam destek, KWP-2000 Kontrol Modülü (2002 + Teves Mk60 ABS ve birçok 2004 + modüller)’i çalıştırmak için yeni bir anlaşma yapılacaktır,
* Avrupa'daki herkesin Audi, Skoda ve diğer bütün kırmızı hattaki ithal ve yerel arabaları için OBD2 Ara birimi.

Ürün teknik özellikleri:
* Kablo Uzunluğu: 1.5m
* Araba tarafı: OBDII standart fiş
* PC tarafı: USB ara birim
* Kapalı devre yalıtımı: su geçirmez, anti-statik, sert ortamlara karşı dayanıklı
* Renk: Mavi
* Ürün Boyutu: 8.8 * 4.5 * 2cm
* Ürün Paketi Boyutu: 20 * 15 * 2cm
* Ürün Ağırlığı: 90g
* Ürün Paketi Ağırlığı: 100g
Red Machine!!!

KAAN60

_-OĞLUM ve POLOM-_

west_55

Gule gule kullan abi. Nereden ve ne kadara aldin acaba?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bluerose1

Alıntı yapılan: west_55 - 14 Mart 2014, 17:43:15
Gule gule kullan abi. Nereden ve ne kadara aldin acaba?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Malum ilan sitesinden 49 TL. aynı kablo ebay de sadece uzakdoğuda var o da 10 dolar civarı.yani bizim yerli halk geçirmiş yine anlıcan.google arat tek ilan çıkıyor diğer ilanlar süresi dolmuş
Red Machine!!!

bluerose1

Red Machine!!!

KAAN60

semih sana zahmet aldığın sitenin link ini özelden atarmısın? inceleyim bi bakalım.
_-OĞLUM ve POLOM-_

bluerose1

Alıntı yapılan: KAAN60 - 14 Mart 2014, 21:54:34
semih sana zahmet aldığın sitenin link ini özelden atarmısın? inceleyim bi bakalım.
Tabiki... attım bile
Red Machine!!!

KAAN60

_-OĞLUM ve POLOM-_

hellfire39

adaptasyon vs. işler için hangi versiyon kablo alalım illa VAG KKL 409.1 mi almak gerek yoksa farklı versiyonlar yani yeni çıkanlar var sanırım onlarda olurmu mesela
linkteki gibi
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vag-com-12-12-0-157967599/detay

edincol

O kablodan gerekiyorda, 100 lira neymiş, herkes kazıkçı oldu. 25 liradan fazla vermeyin sakın.
Akıl yaşta değil baştadır.

azuçkam

409 belli araclarda tam olarak calisiyor.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hellfire39

yani vagcomun 12.12 olanındanmı alalım?

speedystop

Bizim araçlar için 409 yeterli üstü ekstra bir özellik katmıyor.
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

KAAN60

Alıntı yapılan: speedystop - 20 Mayıs 2014, 17:33:24
Bizim araçlar için 409 yeterli üstü ekstra bir özellik katmıyor.
+1 bizzat kullanılıyor hemde windovs 7 de tekrar linkler için saol resul :tamamdir
_-OĞLUM ve POLOM-_