GOLF MK2 ALIM HAKKINDA YARDIM

Başlatan ozko7, 03 Mart 2014, 15:53:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozko7

Merhaba arkadaşlar,

Ezelden beri MK2 lere ayrı bir beğenim vardır ve bunu artık gerçekleştirmek istiyorum. Daha önce E30  um olmuştu MK2 nin de onun kadar zevkli bir araç olduğunu düşünüyorum. Kısa bir süre önce zorunlu şartlardan 2011 dizel punto evomu satmak zorunda kaldım. Elimde kalan nakitle MK2 hayranlığımı pekiştirmek istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. İnternette bulduğum bir kaç aracın linkini veriyorum bunlar hakkında düşüncelerinizi yazarsanız bana çok yardımcı olur. Belkide satan arkadaşlar burdadır :)

Gönlüme yatan 2. linkteki aslında. Sunrooflu olması fotoalrda düzgün görünmesi ilgimi çekti açıkcası.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-acilll-temizzzzz-144892960/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-farki-yasamak-isteyenlere-153057422/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-91-model-golf-mk2-153866179/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-mk-2-tertemiz-masrafsiz-cok-acil-154122928/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-mk2-orjinal-kara-seytan-153376331/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-mk-2-kirmizi-fenomen-154085689/detay/

STAK67

linklerdeki arabalar hakkında yazıcak çok şey var aslında ama yazmak istemiyorum :) forumdan olanlarda var çünkü. ama genel olarak fiyatlar uçuk bence. yeni arabaların düşmesini beklemek daha mantıklı olacaktır. Şahsen ben öyle yaptım ve 89 enjeksiyonlu sunrooflu ve gayet düzgün bir jettayı burda yazılanların çok çok altında bir fiyata aldım. burdaki arabaların hiçbiri bence o paraları hak etmiyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-mk2-hastasindan-131833928/detay/

Araba almamış olsam gidip bakmayı düşünüyordum. Bence gidip bakmaya değecek bir araç

PassatMk2m

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.
Düşüncenizde boşa çıkmayacağınıza emin olabilirsiniz.

İlandaki araçlardan 2. gönderdiğiniz linkteki araç güzel duruyor. Almışken dizeline de bakın derim. 1.6 TD modellerini tercih edebilirsiniz.
Bu araçlarda en önemli mevzu  kaporta, kaportası düzgün, büyük kazası olmayan, hatları çizgileri tutan bir araç almanızı öneririm. Fiyatta çok düşük fiyatlıları es geçip yerli yerinde kendini belli eden araçları dikkate almanızı tavsiye ederim. Yol tutuşu olsun, gidişi olsun yüksek model araçları aratmaz. Yürür aksam kaporta aksamında istediğiniz her türlü parçası mevcut temin edebilirsiniz.

Hakkınızda hayırlı olur inşaallah.

Jerewure

Neyseki ilanımın yayın süresi dolmuş :) 10 600 yazmıştım 1-2 ay daha beklersem 13-14 yazarım heralde :)) Şaka bir yana fiyatların daha da yükseleceğini tahmin ediyorum çünkü sıfırlar aldı başını gidiyor. Muhtemelen ikinci el arabalarda hareketlenme olacak.

ozko7

tşkler arkadaşlar. Forumdan aracını satan arkadaşlar varsa talip olabilirim. :)



ozko7

#7
Kardeşim araç çok güzel maşallah..13000 çıkarabilirim bu araca o da zorlarsam, tamam dersen geleyim almaya..

zappoy

Gti