Serkan Wolf-Red Gtı III Edition

Başlatan serkan wolf, 30 Ocak 2008, 22:07:36

« önceki - sonraki »

serkan wolf

[=http://imageshack.us][/URL]

TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting]View My TinyFx[/URL]//tinypic.com/flek.php?fflek.php?f=otpvkz&s=2"]View My TinyFx[/URL]=otpvkz&s=2"]View My TinyFx[/URL]

volksport

Veri tabanında sorun oluştugu için, belirli tarihler arasında uye olan uyelikler ve acılan konular elimizde olmayan nedenlerden dolayı silindi...Forum uyeleri  olarak uzun bir sure forumdan bizde ayrı kaldık...  :(

Aramıza tekrar hoşgeldin, resimleride paylasırsan seviniriz.. :tamamdir

mcsahan

hoşgeldin serkan. geçtiğimiz haftalarsa sitemizde oluşan bazı sıkıntılar sonucu bazı veriler kayboldu. aracın resimlerini bekliyoruz.

vw6n

serkan wolf

Firestarter

Aracın maşallahı var. Allah kaza vermesin. Son resimdeki yer; Fikirtepe mi yoksa ben mi o bölgeye benzettim?

serkan wolf

Alıntı yapılan: Firestarter - 30 Ocak 2008, 22:54:17
Aracın maşallahı var. Allah kaza vermesin. Son resimdeki yer; Fikirtepe mi yoksa ben mi o bölgeye benzettim?
tşk ederimmm ama benzetmiş olmalısın avcılar sahil girişiii :D

Erhan

2.fotoğraf çok güzel , araçları birazda gösteren fotoğrafların kalitesi ve çekildiği ortamlar . Maşallah..

serkan wolf

S
Alıntı yapılan: volksport - 30 Ocak 2008, 22:09:58
  Veri tabanında sorun oluştugu için, belirli tarihler arasında uye olan uyelikler ve acılan konular elimizde olmayan nedenlerden dolayı silindi...Forum uyeleri  olarak uzun bir sure forumdan bizde ayrı kaldık...  :(

Aramıza tekrar hoşgeldin, resimleride paylasırsan seviniriz.. :tamamdir
enin yorumunu beklioorumm kardeşş özelliklee senmiydin bnm gözümü korkutannn Orjinelcii
:sevgi:

serkan wolf

t
Alıntı yapılan: Erhan - 30 Ocak 2008, 23:01:53
2.fotoğraf çok güzel , araçları birazda gösteren fotoğrafların kalitesi ve çekildiği ortamlar . Maşallah..
Tşk ederimm Çok haklısınnn   :tamamdir

corrado

serkan güle güle kullan.
ön tampon orjinal tamponmu.veya ne tür işlemler var üzerinde.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

volksport

Alıntı yapılan: serkan wolf - 30 Ocak 2008, 23:03:34
Senin yorumunu beklioorumm kardeşş özelliklee senmiydin bnm gözümü korkutannn Orjinelcii
:sevgi:

ehuheueh :D yok be kardeşim orjinalci ilan ettiniz beni, nen arada bana patladı iyimi...

Kazasız Belasız Cezasız Kullan...

Far altı çerçeveyi boyatırsan daha hoş durur sanki  ;)   >:D Far alt hizasından hafifi kırmızı bi çizgi mesela...

serkan wolf

Alıntı yapılan: corrado - 30 Ocak 2008, 23:07:52
serkan güle güle kullan.
ön tampon orjinal tamponmu.veya ne tür işlemler var üzerinde.
Tamamen orjinel Sadece Sisleri iptal ettim hayırlısıylaaa Cumaresi günüü alta alıcammm daha ii olucakkk

serkan wolf

Alıntı yapılan: volksport - 30 Ocak 2008, 23:13:52
ehuheueh :D yok be kardeşim orjinalci ilan ettiniz beni, nen arada bana patladı iyimi...

Kazasız Belasız Cezasız Kullan...

Far altı çerçeveyi boyatırsan daha hoş durur sanki  ;)   >:D Far alt hizasından hafifi kırmızı bi çizgi mesela...
Yanlız ooo fk nın orjinel karbon fiber kaplı pancuru dostummmm resimde pek farkedilmeye bilirrrr Bozsak Ayıp olurrr