Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MorRado G60 - boya günceli syf: 3

MorRado G60 - boya günceli syf: 3

Başlatan STAK67, 03 Mart 2014, 00:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STAK67

91 Model 1.8 G60 imiş. Ama şuan G-ladder takılı değil. Kasa ve kondisyon olarak çok iyi durumda :) Bütün fonksiyonları çalışır durumda. ABS,Sunroof,Elektrikli spoiler, elektrikli ayna, vs..
Şimdilik bikaç fotoğraf yükleyelim. Bikaç güne yeni fotoğrafları çeker yüklerim. Bu arada arkadaşım Atakan'ın. :)

Sayfa 2 yeni resimler.

TEYOLOGY

araç çok güzel. ismi de çok güzel.  :D

acaba içi nasıl?  :-*
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

STAK67

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 03 Mart 2014, 01:49:55
araç çok güzel. ismi de çok güzel.  :D

acaba içi nasıl?  :-*

İlk vakit bulduğumda çekicem abi :) Araba şimdi Çankırı'da zaten. Benim çok hoşuma gidiyor içi. Kullanım pozisyonu falan çok iyi gerçekten. Döşemelerin durumu da iyi :)

TEYOLOGY

ben aksine arka döşemelerine bitiyorum. oturması değil bakması açısından tabi ki.  :)

nasip olur da bir gömü bulup ikinci araç bir mk1 toplarsam arka koltuğu corrado döşemesi şeklinde toplamak isterim doğrusu.  :sevgi:

Maaşallah.

STAK67

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 03 Mart 2014, 01:56:06
ben aksine arka döşemelerine bitiyorum. oturması değil bakması açısından tabi ki.  :)

nasip olur da bir gömü bulup ikinci araç bir mk1 toplarsam arka koltuğu corrado döşemesi şeklinde toplamak isterim doğrusu.  :sevgi:

Maaşallah.

Arka koltuğuna daha oturmadım ama dediğin gibi görsel olarak çok iyi gerçekten :) Tam bir spor araba. Bende ileride ki proje mi Golf yerine Corradoyla değiştirmeyi düşünüyorum :D

TEYOLOGY

ön koltuğun arasından süzülüp arkaya bırakınca kendini löp diye oturuyorsun. oturak kısmı genişlik olarak değil ama uzunluk olarak az. bir de toto kısmı çok derinde olunca 1 saat sonunda kuyruk sokumunun üstünde yolculuk ediyormuşsun gibi hissettiriyor.

1 defa bindim. o da spor süspansiyonlu bir araçtı. arka koltuktan yana aklımda kalanlar bunlar.

ayrıca genç bekar arkadaşlar için de düşünülecek olursa pek fonksiyonel değil.  :p :p :p

STAK67

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 03 Mart 2014, 02:10:05
ön koltuğun arasından süzülüp arkaya bırakınca kendini löp diye oturuyorsun. oturak kısmı genişlik olarak değil ama uzunluk olarak az. bir de toto kısmı çok derinde olunca 1 saat sonunda kuyruk sokumunun üstünde yolculuk ediyormuşsun gibi hissettiriyor.

1 defa bindim. o da spor süspansiyonlu bir araçtı. arka koltuktan yana aklımda kalanlar bunlar.

ayrıca genç bekar arkadaşlar için de düşünülecek olursa pek fonksiyonel değil.  :p :p :p

Dediklerinin hepsi mantıklı abi :D Hiç oturmadım ama derin bir görüntüsü var. Çankırı'ya gelirken 2 saat boyunca arkada oturan arkadaşıma sormak gerek durumunu :D Kullanması ve ön tarafta oturması gayet rahat. Vitesin el freninin konumu çok iyi. Ama arka koltuk  görsel içinde olsa takılır :) Farklı duruyor gerçekten.

fatih_06

biliyom bu arabayı bi kaç kere yolda park halinde falan gördüm maşaallah çok güzel araç :tamamdir ama jantlar ofsayyt :t

MurdeR

bu arabanın şekline bitiyorum çok güzel tasarlanmış bi araç. ismininde ayrı bi asaleti var hayırlı uğurlu olsun :)

panik

ismet abideki mi len bu? atakan dericigillerin atakan mı? abuu güzel araba maşallah >:D >:D

atkndrci

Aynen abi ben aldim ismet abideki

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

nizam

hayırlı olsun özel bir arac masallah
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

corrado_g60

Eğer değiştirmedilerse vites topuzu komple el emeği kıymetini bilin  ;)

G60

Alıntı yapılan: corrado_g60 - 08 Mart 2014, 15:21:09
Eğer değiştirmedilerse vites topuzu komple el emeği kıymetini bilin  ;)

Senin araba mı Mehmet'im?
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."