Tanışma

Başlatan mdr, 26 Ocak 2008, 13:56:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mdr

Arkadaşlar,
Herkese tekrar merhaba...
Bundan bir hafta önce forumumumuza girip tanışmıştık..ama şimdi sankiüyeliğim silinmiş.tekrar üye oldum....
.neyse..Ben yinede kendimi tanıtayım.Adım İsmail....Yalovada ikamet ediyorum..Şu anda 1989 1.6 injeksiyonlu tek kapılı bir golfüm var..Daha evvel 90 lı yıllarda 1983 model TD bir golfüm vardı..onu yıllar boyu kullanıp satmıştım..
beni çekti yine...yine golfcü oldum...aranıza katıldım...

mcsahan

merhaba İsmal, hoşgeldin. geçtiğimiz hafta teknik bir sıkıntı sebebiyle bazı girdiler silinmişti. aracını resimleriyle birlikte otomobilim bölümünde tanıtabilirsin. iyi forumlar

corrado

hoşgeldin ismail.
kendini tanıttın aracıda tanıtırsın herhalde  ;)
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

istanbulos34

Hoşgeldiniz hocam...
pOWERED by istanbuloSSS

mdr

bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum..
sagolun...
aracımı otomobilim kısmında fotograflayıp bazı soruları soracağım..

mdr

mdr

mdr

sorum şu..
benzinli enjeksiyonlu ilk golfüm bu..otomobilim bölümünde motor bölümünün fotosunu koydum..
bu motor nasıldır arkadaşlar..bilmiyorum da..bilgi verebilecek arkadaş varsa sevinirim..
motor ayarlarını-ufak tefek tamiratları ileride nerede yaptırabilirim...usta v.s

ismailtunca81

hoşgeldin  hastalık  bu  golf  hastalık hemde  geçmeyen  bulaştımı  birkere  hergün  ileryen
adaş  saygılar 
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

refikmk1

Alıntı yapılan: mdr - 30 Ocak 2008, 22:28:04
sorum şu..
benzinli enjeksiyonlu ilk golfüm bu..otomobilim bölümünde motor bölümünün fotosunu koydum..
bu motor nasıldır arkadaşlar..bilmiyorum da..bilgi verebilecek arkadaş varsa sevinirim..
motor ayarlarını-ufak tefek tamiratları ileride nerede yaptırabilirim...usta v.s
arkadaşım hoş geldin acaba bu mk2 kaç motor bunları detaylı belırtırsen daha iyi yardımcı oluruz
:sevgi: :sevgi:

mdr

Aracım 1989 model amerikan versiyon..
1600 cc benzinli ve enjeksiyonlu ..motor bölümü fotosunu tekrar koyayım ...ona göre cevaplarsın...

refikmk1

ismail,ciğim
bu cc iyidir sağlamdır eğer hararet yaptırıpta zorlamazsan :tamamdir
he tamirci arıyorsan istanbula gelmeyi düşünmezsen, ben  mekanik teknisyenim  :) :) :)