bu da benim yeşillim...

Başlatan mdr, 30 Ocak 2008, 22:00:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mdr

arabam 1989 model amerikan tipi tek kapı 1.6 enjeksiyonlu golf GL..
emniyet kemerleri bizim bildiğimiz gibi soldan sağa gelip takılmıyor tam aksine sagdan alınıp kapı yanına takılıyor !!!
aldıgımda göstergeler mil cinsi idi..çalışmıyordu..çok ugraştık olmadı.yerine aynı tipe uygun olan aldım..ufak tefek aksesuar ekledim..çift farlı ön panjur..çelik jant..v.s..arka cam üzerinde içeride ortada cama içten orijinal monteli  fren lambası var.???orijinal klima var.içeride şoför ve ön yolcu dizlerine degecek kadar yumuşak dolgulu (eşya gözü kapatılarak tamponvari bir şey var..resimlerini koyuyorum..
http://img524.imageshack.us/img524/5760/golf28xf7.jpg[/img]

volksport

Kazasız Belasız Guzel araç, İyi gunlerde kullanmanız dileği ile... :tamamdir

vw6n

cnr_mk1

kazasız belasız cezasız maşallah

mcsahan

gerçekten güzel görünüyor. iyi günlerde kullan. mesafe uzak biraz ama haftasonu buluşmaya bekleriz.

mdr

Ouzoo

Hoşgeldin, kazasız belasız keyifli sürüşler.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

mdr

mete kardeş.sagol..şu an değil ama bir bahar gelsin buluşalım..iş yogun biraz zaman sıkıntım var..
Alıntı yapılan: mcsahan - 30 Ocak 2008, 22:08:14
gerçekten güzel görünüyor. iyi günlerde kullan. mesafe uzak biraz ama haftasonu buluşmaya bekleriz.

mdr

sagol oguz kardeş..
Alıntı yapılan: suggestion - 30 Ocak 2008, 22:12:04
Hoşgeldin, kazasız belasız keyifli sürüşler.