Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
İstanbulda Golf 3 gti ustası lazım yardım cı olursanız sevinirim

İstanbulda Golf 3 gti ustası lazım yardım cı olursanız sevinirim

Başlatan YaLoVaLI, 04 Mart 2014, 18:08:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YaLoVaLI

golf 3 gti var bir kaç sorunum var

YaLoVaLI

Beyler cevap vercek yok mu arabam çok hoşuma gidiyor ama soğumaya başladımmm

welovetoride

Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

YaLoVaLI

YaLoVaLI

rolantı de stop ediyor bazen sabah çalışmıor çalışmadı gı zaman almıyo al mıyo sonra san ki hiç bi şey yok muş gibi birden alıyo çalışıyo az dıı artmaya başladı tekleme

welovetoride

Maslakta Atatürk oto sanayi 2. Kısım 21. Sokak Exsclusive garage. Fatih bilal danış.  Baska hicbiryere gitme  ;)
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..

welovetoride

Siyah keskin jantl, içi bej olan Gtı dı aracın dimi? Benzinli?

YaLoVaLI

bu araç arabadan çok memnunnum satamam  :- [ yaptırmmam lazım  bide tel alsam varsa teşekur ederim ilgin için                                                                     

welovetoride

YaLoVaLI

Eyvallah kardeşim saolasın en yakın zaman da gidiyım yaptırıyım inşallah çozum bulunur arştırma yaptım bayaa iii bir garge

welovetoride

Bilal bulamazsa kimse bulamaz. . Benim GTI da da ayni sorunlar mevcuttu. Boşu boşuna 50 tane usta gezdim. Sende hic gezme ;)

YaLoVaLI

eyvallah ben Allahtan kimse ye elllet medım işin içinde çıkamam diye

htmetin

Fatih zaten GTI hastası ve aynı zamanda ustası kendi arabası gibi yapar çıkartır emin ol
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

YaLoVaLI

Konuştum bilal beyle saolsunyardımcı oldu.En yakın zaman da gidicem bir baksın da belediyede çalışıyorum hafta sonu iznim bile yok seçimerden oturu bilgi de verdi saolsun