golf4 su alıyor

Başlatan fr33b7y, 05 Mart 2014, 23:14:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fr33b7y

Merhaba arkadaşlar,

Aracın sağ ön tarafında bu akşam kapıyı açtığımda yoğun miktarda suyla karşılaştım daha önce böyle birşey olmamıştı, kapıları falan kontrol ettim fakat ıslaklık falan göremedim hava baya yağmurluydu bir yerden su alıyor böyle bir sorunla karşılaşan varsa fikir verirse sevinirim. nerelere bakmalıyım?

özkan öztürk

2 gün öncede ben fark ettim fakat benim sürücü paspasında 2 parmak su vardı şok oldum valla bulamadımda nerdeen geldiğini sunrooftan şüphelenecem ama sadece paspas da su var ilginç :bekleriz:

kadir5590

Büyük ihtimal polent filtrenin olduğu kısımla alakalı bir sorundur.polen filtresinin kutusunun durumuna bakın orayla alakalı olabilir
JazzBlue Mk4 Golf

Ali07

Benim de sağ arka paspasın altında su birkiyo, biraz ters bi durum, altta çürük mü var nerden geliyo boş bi zamanda inceleyecem.

barut

kapı alt kısımlarındaki delikler tıkalı olabilir kontrol etmenizde fayda var

cicos

sonroof gideleriniz tıkalı olabilir o yüzden araç içeriye su atar.

s1nanozk

Kapı giderlerini kontrol edin.bir de polen filtresinin olduğu yerde çamurluğa bakan kısımda da bi gider var.uzun bir tornavida vs. bişeyle aşağı doğru ittirin pislik varsa açılsın oralar.zamanla tıkanmış olabilir.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

golfvan38

bende vardı moror kısmındaki deliklerden birinden fren gaz debriyaj girişlerindeki lastiklerin yırtılmasındnl alıyor

fr33b7y

yorumlarınız için teşekkürler, yarın dediğiniz kısımları inceleyeceğim böyle bir araçta bu tarz birşey olması çok can sıkıcı birşey araçtan soğuttu resmen.

metinmb407

Arka kısımları ıslak olanlar. Kapı döşemesini sökün ve cam motorunun bağlı olduğu sacı göreceksiniz. Su izleri vardır. O sacın altı kısmı da biraz boşlukludur. Cam seviyesinin alt kısmından itibaren U şeklinde silikon çekin, alt kısmı da silikonla doldurun. Sorun ortadan lakkar.

TOMA

sol ön paspas sırılsıklam oluyor , kapı döşemesi söküldü gerekli yerlere silikon çekildi ancak yine sorun devam ediyor ne yapmam lazım bilemedim

s1nanozk

Silecekleri olduğu kısımdaki plastiği söküp sağ ve sol kısımdan(çamurluk taraflarından) giderlere bi bakın.tıkanmış kir birikmiş olabilir.bir de tabi aracın alt tarafını kontrol etmek gerekir.

ibrahimm

arkadaşlar silecekleri söküp altındaki  plastigi çıkartın iç kısımlarını gider yerlerinin temizleyin ve sol tarafta tesisatın oldugu yerin izalasyonuna bakın açıklık veya deforme varmı.

crombera

Alıntı yapılan: s1nanozk - 15 Mart 2014, 15:40:42
Silecekleri olduğu kısımdaki plastiği söküp sağ ve sol kısımdan(çamurluk taraflarından) giderlere bi bakın.tıkanmış kir birikmiş olabilir.bir de tabi aracın alt tarafını kontrol etmek gerekir.

kardesım o plastıgı kırmadan nası sokerız ?
VW İle Yaşamak..