70-80 derecede lpg de tekleme

Başlatan mrtsrky, 03 Mart 2014, 22:21:29

« önceki - sonraki »

mrtsrky

arkadaşlar motor ısısı 70 derece civarına ulaşınca motor teklemeye başlıyor. 90 derecede 2 km gittikten sonra düzeliyor. sorun sizce ne olabilir

speedystop

Benzindede aynısı gibi yapıyorsa. Isı müşürünü değiştirin.
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

mrtsrky

hayır lpg de sorun var sonra düzeliyor

35EZ349

lpg filitre ve enjektorlerini kontrol ettirin , benim ayni sorundaki sikinti enjektorlerde cikmisti temizlenince duzeldi

6N 99 AEE 1.6
I Love PoLo

mrtsrky

bugün lpg ciye gittim enjektörler arızalıymış 180 tl ye değişti. maşallah güzel oldu hiç sarsıntı yok

speedystop

Alıntı yapılan: mrtsrky - 10 Mayıs 2014, 16:35:09
bugün lpg ciye gittim enjektörler arızalıymış 180 tl ye değişti. maşallah güzel oldu hiç sarsıntı yok

Geçmiş olsun.
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

bluerose1

bi enjektörler daha çöpe gitti yaşasın lpgsiz yaşam yaşasın benzin kardeşliği ;D
Red Machine!!!

mrtsrky

edincol

Alıntı yapılan: bluerose1 - 10 Mayıs 2014, 21:13:16
bi enjektörler daha çöpe gitti yaşasın lpgsiz yaşam yaşasın benzin kardeşliği ;D

Abi forumda benzinde gezenler kulübü mü kursak ? Sen ben iki kişi var en azından :D İzmit'te buluşmada yaparız, ama ulaşım toplu taşımayla, fazla yakmasın diye :)
Akıl yaşta değil baştadır.

bluerose1

Alıntı yapılan: edincol - 12 Mayıs 2014, 01:01:46
Abi forumda benzinde gezenler kulübü mü kursak ? Sen ben iki kişi var en azından :D İzmit'te buluşmada yaparız, ama ulaşım toplu taşımayla, fazla yakmasın diye :)
Benzinle gezip toplu taşıma olmaz cimri derler sonra. :D
Bu arada yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun.
Red Machine!!!

edincol

Alıntı yapılan: bluerose1 - 12 Mayıs 2014, 21:53:15
Benzinle gezip toplu taşıma olmaz cimri derler sonra. :D
Bu arada yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun.

Aynen cimri diye adımız çıkmasın :)

Çok teşekkür ederim.
Akıl yaşta değil baştadır.

ThE_Unforgiven

Lukoil den gaz aldığımda benimde başıma gelmişti sonra shell e dönünce bir süre sonra düzelmişti.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ