Satılık MK1 GTİ ((SATILDI))

Başlatan cavanozz, 23 Şubat 2014, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cavanozz

Form uçunca benim konu da hakkın rahmetine kavuştu,  araç halen satılıktır, 0505 439 1688

çok şükür sıkıntı yok k-jet sorunsuz, en son bostancı sanayide soner ustaya gittim, iki enjektör değişti araç mermi oldu  :) özellikle 5.vitesdeki hızlanma beni kendimden geçirdi diyebilirim..    muayne yapıldı ağustos 2015 e kadar muayne derdi yok,  zaten herkesin bildiği bir araç..  Fiyat:11.500   aracı düşünenler pazarlığımızı araç başında yapabiliriz..
fotoğrafların hiç birinde photoshop yoktur..  

formdan mesaj atabilirsinz, sahibinden üzerenden yazabilirsiniz yada arayabilirsiniz :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-mk1-gti-150309138/detay/

yeni yine yeniden..!! 8)

STAK67

maşallah. türkiyedeki en düzgün mk1 gti'lardan :) canlı inceleme fırsatı buldum buluşmada. gerçekten harika.

cavanozz

Alıntı yapılan: STAK67 - 23 Şubat 2014, 14:05:33
maşallah. türkiyedeki en düzgün mk1 gti'lardan :) canlı inceleme fırsatı buldum buluşmada. gerçekten harika.

:tamamdir   güncell  pazarlık var arkadaşlar, yeterki bu aracı üzmeyecek birisi olsun  :)
yeni yine yeniden..!! 8)

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

fatih_06

nasıl kıyıpta satabiliyorsunuz ya hem üzerinde çok emek var hemde çok güzel :) elimde mk1 im olmasa hiç tereddüt etmeden alırdım inşaallah kıymet bilen birine gider :tamamdir

cavanozz

Alıntı yapılan: fatih_06 - 03 Mart 2014, 14:55:40
nasıl kıyıpta satabiliyorsunuz ya hem üzerinde çok emek var hemde çok güzel :) elimde mk1 im olmasa hiç tereddüt etmeden alırdım inşaallah kıymet bilen birine gider :tamamdir

şöyle ki,  evliysen eşinin arabayla hiç işi, alakası olmamalı,  "aman naparsan yap"  demeli  :)   
"golf3 'ü sattın gittin bu külüstürü aldın geldin"  gibi damarıma basan cümleler duyunca huzurmu arabamı diye düşünüyorsun ve satmaya karar veriyorsun. ;)
yeni yine yeniden..!! 8)

mk_ank

Ah kadınlar.. Aynı şeyi annem golf3'ü satıp geri mk2 aldığımda annem söylemişti..

Hayırlı satışlar olsun.. İmkanım olsa bir an bile düşünmeden alırdım.. Bu kadar temizi sayılıdır türkiyede..

KUCUKSU

Alıntı yapılan: cavanozz - 03 Mart 2014, 21:43:13
şöyle ki,  evliysen eşinin arabayla hiç işi, alakası olmamalı,  "aman naparsan yap"  demeli  :)   
"golf3 'ü sattın gittin bu külüstürü aldın geldin"  gibi damarıma basan cümleler duyunca huzurmu arabamı diye düşünüyorsun ve satmaya karar veriyorsun. ;)

Hayırlı satışlar Can.
Nedense tüm kadınlar böyle sanırım.. :)

salihsefa

Alıntı yapılan: cavanozz - 03 Mart 2014, 21:43:13

;D Allah kolaylıklar versin, hayırlı satışlar. Benim aldığım mk2 baya baya döküktü, her haftasonu uğraşmamdan hanım dert yanıyordu ama fotoğraflarla geriye dönük işte buydu bu oldu dediğimde hakkımı verdi sağolsun  :) şimdi bu araba düzgün oynanacak çok bişey yok o yüzden anlatmak zor hakkaten. maşallah diyelim nazarımız değmesin.  :tamamdir
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

ilbey666

Plakaya da arabaya da bittim.. Hayırlı satışlar dilerim.
Rock hard, ride slow.

cavanozz

iyi dilekleriniz için teşekkürler. inşallah kıymet bilen birine gider..

Alıntı yapılan: barut - 13 Mart 2014, 18:13:51
yenge ağır konuşmuş hacı :D

hiç sorma birader,  :saskin:
yeni yine yeniden..!! 8)

yılmazdmrz

Çok istiyorum can abi bi yabancıya gitmesin bu yavru en çokda benim olsun isterdim ama kısmet işte inşallah çevremizden değerini bilen biri çıkıp alır bizde seviniriz. :)

fatih_06

ayni dertten bende muzdaribim aslinda eski eski deyip duruyolar bilmiyolarki ruhu hala 18inde :)