It's Mine Pasific

Başlatan s1nanozk, 19 Şubat 2014, 21:17:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

s1nanozk

Ben de ona dönücem muhtemelen :) ama dedigin gibi ilk is karlık ve spoiler e bulaşmalı :D

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vp703

iç mekan cok hos olmus karartma farlara bayılıyorum :) kazasız belasız birde su stickerları azalt :D
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

s1nanozk

kadir5590

Bu hangi aracın sileceği gaza getirdiniz beni bende alcam ya  :D Ayrıca o kuş pisliği nedir ya müsil mi atmışlar yemlerine maaşallah  ;D
JazzBlue Mk4 Golf

s1nanozk

ahahaha  ;D ;D hacım arabayı yıkamıyorum hava nane.ama bi tek arka camda var kuş pisliği denk gelmiş  :D sileceğe gelicek olursak yeni kasaların sileceklerinden.audilerde de var  :tamamdir

kadir5590

Şuan benimkini görsen ruhsatta çift renk işlemem lazım kahverengi mavi diye  :D sileceğe gelecek olursak sadece o uc kısmını alsak uyuyor dimi çıkmacılardan bulsam olur yani
JazzBlue Mk4 Golf

s1nanozk

sadece uç kısım konusunda şüpheliyim  :-\ ben komple değiştirdim,sadece uç kısım alınca ayağı da almak lazım sanırım uyumsuz olabilir  ??? düşün benim eski kapak bile oturmadı,onu da değiştirdim.

kadir5590

Hee komple ne kadara mal oluyo ki acep.
JazzBlue Mk4 Golf

s1nanozk

Hepsini 60 tl ye hallettim ben

kadir5590

Yaza zaten yeni projelerim var bunu da ona ekliyebilirim o zaman  :D
JazzBlue Mk4 Golf

ilhan_GOLF IV

hayırlı olsun son haliyle kazasız cezasız keyifli sürüşler diliyorum..

s1nanozk

Yaza yapicak çok şey var :) teşekkür ederim ilhan kardeşim, hepimiz icin geçerli güzel dilekleriniz :)

kadir5590

Aynen ya R32 spoiler R32 stop lambası egzos Ön ek ohooo :D
JazzBlue Mk4 Golf

s1nanozk

Kus pisligini temizleyip bi de guzel temizlersem koyarim temiz fotolari :) aynen stoplara dokunmicam da ben spoyler ve karliklari halletmek lazim, bi de hedefimde supersprint egsoz var ama ekstraya kacar o :D