sızce nasıl yapmalıyım

Başlatan hakan10, 28 Şubat 2014, 15:08:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakan10

merhaba arkadaşlar. kırmızı renk golfum var, aracıma yenı jant aldım. takmadan once  ufak tefek çizikler ıcın pasta cıla yapcez. sızce çıtaları ve tampon altlarını kırmızı renge boyatmalımıyım...

okaykay_1

benm fikrm boyatma onları dümdüz renk olmuyor sanki arabanın orjinallıgı kalmıyor gibi geliyor sadece fikrm ve arabamda böyle
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

SerkanAraz

Kırmızı renkte yakışmıyor çıtaları falan boyamak.Gri ve diğer renklere gidiyor ama gördüğüm
ne kadar kırmızı boyatan varsaçok çirkin duruyor.Bende de murano kırmızısı var.En güzeli
Kırmızı-Siyah uyumu  ;)

hakan10

tesekurler arkadaşlar fıkrınız ıcın.  :)

TTU1905

Alıntı yapılan: SerkanAraz - 28 Şubat 2014, 16:04:50
Kırmızı renkte yakışmıyor çıtaları falan boyamak.Gri ve diğer renklere gidiyor ama gördüğüm
ne kadar kırmızı boyatan varsaçok çirkin duruyor.Bende de murano kırmızısı var.En güzeli
Kırmızı-Siyah uyumu  ;)

bu murano kurmısızı nasıl bişey arkadaşım benimkiyle aynı renk mi ruhsat ta benim araba da kırmızı geçiyo ama kırmızıyla alakası yok :)

dirgin

Alıntı yapılan: TTU1905 - 28 Şubat 2014, 17:19:38
bu murano kurmısızı nasıl bişey arkadaşım benimkiyle aynı renk mi ruhsat ta benim araba da kırmızı geçiyo ama kırmızıyla alakası yok :)

niye seninki yeşil gibi mi duruyor kırmızıya işte  :D :D :D

hakan10

dirgin

Alıntı yapılan: hakan10 - 28 Şubat 2014, 18:44:21
kırmızı mk4 candır  :D
bizim kisi füme diye canan mı oluyor  :)

hakan10

yok kardeş öyle şeymi olur hiç. Ama kırmızı olsun iki kuruş fazla olsun  >:D

SerkanAraz

Alıntı yapılan: TTU1905 - 28 Şubat 2014, 17:19:38

Aynen bu resimdeki gibi  :) Bordoyla kırmızı arası tatlı bir renk.Çoğu kişi vişne çürüğü mü diye soruyor değil Murano Kırmızısı diyorum  :D

karizma67

Alıntı yapılan: SerkanAraz - 28 Şubat 2014, 22:08:07
Aynen bu resimdeki gibi  :) Bordoyla kırmızı arası tatlı bir renk.Çoğu kişi vişne çürüğü mü diye soruyor değil Murano Kırmızısı diyorum  :D
kendi arabamı görür gibi oldum. boşluğuma geldi bu foto yu ne zaman koydumki diorum :D
Kula bela gelmez, Hak yazmadıkça;
Hak bela yazmaz , Kul Azmadıkça...

TTU1905

Alıntı yapılan: karizma67 - 28 Şubat 2014, 22:20:12
kendi arabamı görür gibi oldum. boşluğuma geldi bu foto yu ne zaman koydumki diorum :D

Bende bordo diyorum arabanın rengine arkadaşımda kırmızısı var yan yana geldiğimizde uzaktan yakından alakası yok renklerin

TTU1905

Alıntı yapılan: dirgin - 28 Şubat 2014, 18:32:59
niye seninki yeşil gibi mi duruyor kırmızıya işte  :D :D :D

İbrahim abi kırmızı eyvallah :) bordo gibi duruyo ya ondan dediydim ama seni mi kırcaz kırmızı olsun :)

TEYOLOGY

Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.