Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Arabamın modelini bilemiyorum?

Arabamın modelini bilemiyorum?

Başlatan Ali07, 19 Şubat 2014, 22:28:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ali07

Golfümü yeni aldım daha acemisiyim, aldığım kişi basicline dedi, fakat 2000 öncesi comfortlinedeki tüm özellikler var, acaba ben mi yanlışım, ruhsatta da yazmıyo, bi yardım eder misiniz nasıl bilinir bu ?

tugaysaban

koltuklar siyah kumaş döşememi? kadifemi kolçak varmı yokmu yol bigisayarı otomatik kararan dikiz yağmur sensörü vs bariz belli eder
abs siz olur bbs siz asla..

okaykay_1

Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

Ali07

Analog klima var, ön arka kol dayama var, koltuklar kadife, dikiz aynasını bilmiyorum fakat yol bilgisayarı yok.

tugaysaban

Ali07

Ruhsatta yazması lazım diye biliyodum.

gökhanpolizei

comfortlıne benım arabadakı özellıklerın aynısı bende koltuklar kadıfe klıma analog ön arka kol dayama var jantlar çelik jant.yol bılgısayarı var ama benımkı 2000 model oldugu ıcın ondan öncesınde yol bılgısayarı yoktu zannedersem o yuzden senınkı de comfortlıne gıbı

ilkerk_58

Alıntı yapılan: Ali07 - 19 Şubat 2014, 22:28:50
Golfümü yeni aldım daha acemisiyim, aldığım kişi basicline dedi, fakat 2000 öncesi comfortlinedeki tüm özellikler var, acaba ben mi yanlışım, ruhsatta da yazmıyo, bi yardım eder misiniz nasıl bilinir bu ?
öncelikle aracınız hayırlı olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanın.Aracınızın modelini,motor no sunu,motor gücünü,renk kodunu vs öğrenebileceğiniz bi araç tanıtım etiketi vardır.Bu etiket fabrika tarafından kullanım kılavuzuna ve Bagajda Stepne bölümüne yapıştırılır.ruhsatta yazmıyorsa bagajda yedek lastiğin ordan kontrol edin  :)

Ali07

Çok teşekkür ederim, herkese kazasız belasız günler inşallah, stepne yerinde simit tüp var maalesef, kitapcığı bi karıştırayım belki vardır.

Ali07

GOLF 1,6 BASIS  yazıyo
sanırım basıcline'dir?

ilkerk_58

golfvan38

tugaysaban

basicde kadife döşeme nasıl oluyo anlamadım:S