vw t4 2000 satıldı

Başlatan vw t4 2000, 05 Aralık 2007, 17:48:38

« önceki - sonraki »

vw t4 2000

artık bir volkswagenim yok ama kalbim sizlerle. geçen cuma  satmak zorunda kaldım  ama inşallah mart veya nisan gibi yine almayı düşünüyorum alır almaz sizlerle paylaşmak istitorum

®oyal

hayırlısı inşallah daha iyisine sahip olursun

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

vw t4 2000

hepinize teşekkür ederim

escocem

hayırlısı olsun abi daha iisi nasip olur umarım.

Ouzoo

Hayırlı olsun alanada sizlerede.Daha yaş genç ne arabalar görürsün Allah uzun ömürler versin yeterki :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

manimelankolipisikoz

hayırlısı.mart nisana kadar bekliyeceksen haziranıda bekle 2009 model al bari.Haziranın ilk yarısından sonra felan çıkıyor galiba  ???

Halil Kara

vw t4 2000

hepinize teşekkür ederim. ama büyük ihtimalle yine t4 alırım 2002 veya 2003 model çünkü tam anlamıyla ticari kullanıyorum 2 ton t5 e fazla gelir herhalde

sirhot

Kemal abi bi mahsuru yoksa kaça sattığını öğrenebilir miyim?Benim içinde bi fikir olsun..Önümüzdeki aylada bende satmayı düşünüyorumda...

cnr_mk1

hayırlısı olsun inş daha iyisine sahip olursun

vw t4 2000

serhat 18000 ytl ye sattım ama satmadan önce bana haber verirsen sevinirim birde senin araba 2000 model cıtyvan mıydı ve 2.5 tdi mi

METiN

Allah daha iyilerine binmeyi nasip etsin kardeşim...
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......