Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Forum her geçen gün eskiye dönüyor :(

Başlatan barut, 19 Şubat 2014, 17:36:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

barut

Yapılan çalışmalar verileri kurtarabilecek mi acaba ?

G60

Badsector nedeniyle sunucunun harddiski değiştirilmek zorunda kalındı. Tüm veriler bir anda gitti. 2 gündür uyumadan aralıksız uğraşıyoruz. HDD recovery ile kurtarabildiğimiz en yakın tarihe döndük maalesef.

Bu kaybolan süre zarfında üye olan, mesaj atan, konu açan, emek veren herkesten çok özür dileriz. :'(
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

STAK67

yaklaşık 3000 mesajım gitmiş :) sağlık olsun. inşallah tekrarı yaşanmaz.

ilbey666

Sanırım üyeliğim silindi, yeniden aynı nick ile üye oldum. Site yöneticilerimize ve tüm üyelere geçmiş olsun.
Rock hard, ride slow.

karizma67

yahu tamam arıza eyvallah ta. aktif bi kullanıcı olarak 2 günde 4 defa kayıt oldum tekrar. en azından üyeliğimiz silinmese  ;)
Kula bela gelmez, Hak yazmadıkça;
Hak bela yazmaz , Kul Azmadıkça...

G60

Alıntı yapılan: karizma67 - 19 Şubat 2014, 20:31:38
yahu tamam arıza eyvallah ta. aktif bi kullanıcı olarak 2 günde 4 defa kayıt oldum tekrar. en azından üyeliğimiz silinmese  ;)

Kasitli bi durum yok, bikac yedek girisimi sirasinda  olmustur. Bundan sonra silinmez. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

dirgin

kaç gündür sinir oldum üyelik kaydınız yok diyo diye.ne mailler ne şikayetler yazdım.şükür tekrar girebildim kayıt olarak.şükür size yeniden kavuşturana. :tamamdir

s1nanozk

Arkadaşlar forumdaki düzenlemeden dolayı mıdır bilinmez eski konular yok.yeni açtığım konuları bir sonraki girişimde göremiyorum  >:(mesaj gelen kutum sapıtmış durumda.birtek bende mi var sorun,siz bişey farkediyo musunuz?

dirgin

Alıntı yapılan: s1nanozk - 19 Şubat 2014, 20:56:46
Arkadaşlar forumdaki düzenlemeden dolayı mıdır bilinmez eski konular yok.yeni açtığım konuları bir sonraki girişimde göremiyorum  >:(mesaj gelen kutum sapıtmış durumda.birtek bende mi var sorun,siz bişey farkediyo musunuz?
sanırım sende sorun gibi grip olmuşsun :D
şaka bi tarafa kaç gündür üye kaydınız yok diyodu banada bugün yeniden kayıt oldum sitede çok büyük sorun var inş.kısa sürede çözülür eski konuların bi kısmı gitmiş.

Ali07

Sorun değil arkadaşlar Onarım ve düzenleme varmış sitede.

cavanozz

yeni yine yeniden..!! 8)

SerkanAraz

Bırak sen eskiden olan bir ayna kapağı sökme konusu vardı sanki bugün lazım oldu bulamadım  :'(

okaykay_1

Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi