Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
'85 Golf Mk2 TD - Sayfa 5

'85 Golf Mk2 TD

Başlatan salihsefa, 28 Ekim 2012, 23:23:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatih_06

geçmiş olsun allah beterinden korusun cana gelmesin...

şanzuman kodundada 8 görünüyo A nın da kuyruğu görünüyo 8 le başlayan başka şanzuman yoksa 8a dır :)

salihsefa

Alıntı yapılan: 06jetta06 - 14 Aralık 2012, 16:51:14
Yalnız biraz toplamam lazım aracı kaporta boya tampon vs  :D

senmi benmi? :D ön tampona bide plastik keleçpe attımki fırtınalı havada karadeniz dalgasına döndü :D rat stayl oldu ister istemez, zaten hasan ali öyle yapalım diyodu sözüne geldik  ;D
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

salihsefa

Alıntı yapılan: fatih_06 - 14 Aralık 2012, 17:36:06
geçmiş olsun allah beterinden korusun cana gelmesin...

şanzuman kodundada 8 görünüyo A nın da kuyruğu görünüyo 8 le başlayan başka şanzuman yoksa 8a dır :)
Allah razı olsun Fatih hocam üstadlar 8A da karar kıldı, buna mk1in civata tipi geri vites müşürü uyduruluyomuş galiba, neresine takacağımı biri fısıldarsa die bekliyorum ;)

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

salihsefa

golf 1 in geri vites müşürünü sorduğum deliklerden altına pul felan koyarak takmaya çalıştım ama olmadı, artık vites kolunun oraya bişeyler yaparak yakacaz geri lambasını.
hararet müşürünüde değiştirmiştim fazla gösteriyor ibre diye müşür sağlam çıktı :) müşürün önüne 9 ohm civarı direnç takarak biraz daha aşağı çektim..

salihsefa

TSE nin kendi binasında sergilediği tarihi eşyalar arasında denkgeldim ve direk fotoladım, bizim arabaların marş motoru :D müzelik olmuşuzya la  ;D

Hasan ali sislerin yanmazkenki halini istemiştin ancak çekebildim  ;)

STAK67

farklıymış ama orijinal durmuyo abi ya renkli falan janjanlı durmuş :D farlar gibi koyu renk yapmaya bak

salihsefa

sarı folyolarım belki, yakınca güzel duruyo yav janjanlı neyim :D

TEYOLOGY

Salih başlığını kaçırmışım kusura bakma. Allah kaza bela vermesin.

her sayfayı ve mesajı okudum. 2. sayfanın ilk çeyreğinde bir mesajında dumandan arkadaki önünü göremiyor mesajını okuduğumda yarıldım.  :D :D
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

salihsefa

teşekkür ederim abi Allah razı olsun
duman meselesi bu araçlarda kronik galiba :) durum aynen öyle ama yarılmalık  ;D
o değilde gaza asılmaya tırsıyorum dumanın fazlasıda cezaya sebepmiş  :o

kimyahmet

allah kaza bela vermesin, güzel olmuş :)
golf. das auto

salihsefa

Alıntı yapılan: kimyahmet - 06 Ocak 2013, 01:52:53
allah kaza bela vermesin, güzel olmuş :)

Allah razı olsun Ahmet hocam, cümlemize inşallah. Teşekkür ederim.  :tamamdir