Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Ynt: Türkiye V.A.G. Buluşmaları

Ynt: Türkiye V.A.G. Buluşmaları

Başlatan htmetin, 05 Ocak 2013, 14:08:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

htmetin

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 04 Ocak 2013, 20:15:49
son 2 aydır anadolu yakası herhafta bulusuyor ama sitede yayınlanmıyor buluşmalar :)

Anadolu yakası bizi discoya götür  :D :D
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

STAK67

yapılırsa yazın çok isterim katılmayı. genel kapsamlı ciddi bir organizasyon olur umarım :) hatta çadırlardada kalabilirz  :tamamdir

tugaysaban

Alıntı yapılan: STAK67 - 05 Ocak 2013, 19:34:59
yapılırsa yazın çok isterim katılmayı. genel kapsamlı ciddi bir organizasyon olur umarım :) hatta çadırlardada kalabilirz  :tamamdir
çadırlarrr:))) vw dağlarda muhteşem bir fikir:)
abs siz olur bbs siz asla..

suskun

doğan aynen katılıyorum kardeşim bizde aynı muhabbeti yaptık alperle bu işi bi caanlandıralım yaza çok kapsamlı bişeyşer çıkartalım ciddi anlamda
H.G WORKS

STAK67

Alıntı yapılan: suskun81 - 05 Ocak 2013, 21:58:47
doğan aynen katılıyorum kardeşim bizde aynı muhabbeti yaptık alperle bu işi bi caanlandıralım yaza çok kapsamlı bişeyşer çıkartalım ciddi anlamda

:-*patron konuştu süper abi o zaman

suskun

Alıntı yapılan: STAK67 - 05 Ocak 2013, 22:00:04
:-*patron konuştu süper abi o zaman
esas patron nerdesin alperr
H.G WORKS

alpers3

dusunelım bı orgut kuralım güzel kararlar alıp elımızden geldıgınce prof bı calısma çıkartalım dıyorum ben herkes dusuncelerını yazarsa ortak bı karar alırız we en sağlıklı sekılde

suskun

H.G WORKS

suskun

konunun erken açıldığıda ii oldu yaza kadar şekillenir arkadaşlar herkes aklından geçeni yazarsa ortak noktada iyi leyler çıkartabiliriz
H.G WORKS

alper19

golf oto bana sponsor olur heralde   ::) :D

suskun

H.G WORKS

STAK67

video işi bizim klibi montajlayan arkadaştan olacak  8) yeterince prof bence  >:D >:D