Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sein Name ist Mazlum, er ist ein Aircooled Volkswagen - Sayfa 6

Sein Name ist Mazlum, er ist ein Aircooled Volkswagen

Başlatan VedatNur, 04 Kasım 2012, 21:13:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

H.G WORKS

suskun

Alıntı yapılan: VedatNur - 03 Ocak 2013, 16:52:02
Kamyon çarptı  :(
neyse buna şükür geçmiş olsun tekrar allah canınıza sağlık versin hallolur gerisi
H.G WORKS

VedatNur

Saolasın Allah'a beterinden korudu. Neyse ki vosvosçı tanıdıklardan biri ücretsiz yapacağını söyledi cumartesi bakıcak artık

golfmk1furkan

a

nizam

ne ceza verelim size  :)

geçmiş olsun sizin canınızda yanabilirdi başkasının canınıda yakabilirdiniz ne kadar haklı olursanız olur yasal müeyyideleriniz yerine getiremiyorsunuz az sabredin  :t
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

golfmk1furkan

Alıntı yapılan: nizam - 07 Ocak 2013, 16:01:14
ne ceza verelim size  :)

geçmiş olsun sizin canınızda yanabilirdi başkasının canınıda yakabilirdiniz ne kadar haklı olursanız olur yasal müeyyideleriniz yerine getiremiyorsunuz az sabredin  :t

Haklısın abi bidaha el frenini bile indirmek yok  :D

STAK67

hata ondada olsa suç sizde :) ehliyet yok bişey yok gezmeniz hata. şahsen kamyoncunun yerinde olsam plakanızı şikayet bile ederdim. size kastım olduğundan değil fakat yaşınız küçük. farkında olmadığınız şeyler var. ve acemilikte eminimki vardır. buna şükür deyin bence. canınız yanmadan yada birinin canını yakmadan akıllanmanıza sevindim.

golfmk1furkan

Alıntı yapılan: STAK67 - 08 Ocak 2013, 16:54:57
hata ondada olsa suç sizde :) ehliyet yok bişey yok gezmeniz hata. şahsen kamyoncunun yerinde olsam plakanızı şikayet bile ederdim. size kastım olduğundan değil fakat yaşınız küçük. farkında olmadığınız şeyler var. ve acemilikte eminimki vardır. buna şükür deyin bence. canınız yanmadan yada birinin canını yakmadan akıllanmanıza sevindim.

Ne desen haklısın abi hata onda suç bizde bidaha cıkmayı düşünmüyoruz zaten  :tamamdir  :D Plakayı alamadan kaşla göz arasında kaçtık bide şahinciler önümüzü kesiyolar nasıl kaçtık o arada bizde bilmiyoruz valla  :D