RCD200 problemi

Başlatan Mehmetorek, 23 Aralık 2012, 20:19:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mehmetorek

Golf 4 2002 model Aracıma RCD200 taktırdım , oto kontak  elektirik bağlantısıda yaptırdım.

Kontağı cevirip açıyorum şifre istiyor , giriyorum kodu sonra tekrar kontak acıp kapatığımda yine şifre istiyor.  :bekleriz:

Can-bus denen bir şey hakkında bilgisi olan veya başka çözümü olan var mı

MurdeR

+ kablolarının ikisinide kontağa bağlamışsınız kontağı çıkarınca teypten komple elektrik gidiyor aküden gelen elektriğe bağlayın teyp kapalıyken hafızasında kalması için ayarlarınızın

gokeri06

Metin Hocam kendi aracında can-bus bağlantısını yapmış onunla irtibata geçin isterseniz.

Mehmetorek

var mı bir iletişim adresii , bazı forumlarda demişler ki gosterge paneli arkasından kablo cekilerek sorun halledilebilir ama emin değilim.

metinmb407

Selam o Metin benim :) Bora forumunda konu mevcut ama önce aracınızda Can Bus var mi onu öğrenmeniz gerek. Aracın beynine bağlanan sokete bağlanan yere bakılarak öğreniliyordu ama hangi pinler olması gerekiyor unuttum. 2002 de var mi tam emin değilim ama olması lazım.

Mehmetorek

metinmb407

Olmadığını nerden öğrendiniz? 2002 de var diye biliyorum.

Mehmetorek

Çunku bağlantı da düz  kablo pinleri boşta kalıyor sanırım, dediğim sorunlar ortaya cıkıyor v

metinmb407

Google de arama yapın aracım CANBUS mu KBUS mu şeklinde. Orada ayrıntılar mevcut.

Mehmetorek

can-bus yok , bunu can-bus olmadan yapıcak ustası yokmu ? veya can-bus fiyatları nedir

metinmb407

Alıntı yapılan: Mehmetorek - 31 Aralık 2012, 13:51:19
can-bus yok , bunu can-bus olmadan yapıcak ustası yokmu ? veya can-bus fiyatları nedir

Canbus yoksa mümkün değil. CANBUS aparatı var iki teyp parası ödemeniz gerek.