Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW Vento GL - Sayfa 3

VW Vento GL

Başlatan GolfMk1Cabrio, 21 Aralık 2012, 23:25:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatih_06

yıkanınca jantlarla daha güzel olmuş :tamamdir bu rengi nasıl beğenmedin enteresan  :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: fatih_06 - 24 Aralık 2012, 19:14:34
yıkanınca jantlarla daha güzel olmuş :tamamdir bu rengi nasıl beğenmedin enteresan  :)
Bilmiyorum ki valla mor rengini beğeniyorum ben bu çok tuhaf bi renk ama bugün yıkayınca inceden bi hoşuma gitmedi değil ah bide sunroof olaymış     ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

brkdmr38

Güzel Olmuş Kazasız Belasız Birde Cezasiz Kullanman Dileğimle Dostum
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 24 Aralık 2012, 22:30:15
Güzel Olmuş Kazasız Belasız Birde Cezasiz Kullanman Dileğimle Dostum
Eyvallah Burak saol kardeşim  :tamamdir

MeTHea35

kardeşim maşallah cok guzel ama bana kalırsa orjinal kullan direksiyonunu sanıyorum ki baba ile ortak biniceksiniz bu zahmetsiz basık vs olmasın yogunlas sen cabrio'ya ;)

nizam

hayırlı olsun gökhan güzel araç :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

KUCUKSU

Böylesi daha güzel...

brkdmr38

Burak abi yay takmış bende cam filmi çekeyim dedim

Edit: Sayfada Resim Yer Kaplamasın Diye Kaldırıldı.
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 25 Aralık 2012, 01:50:40
kardeşim maşallah cok guzel ama bana kalırsa orjinal kullan direksiyonunu sanıyorum ki baba ile ortak biniceksiniz bu zahmetsiz basık vs olmasın yogunlas sen cabrio'ya ;)
Kanka kısmetse Cabrioyu trafikten çekiyorum uzun süre yatıcak gibi yani en azından para biriktiresiye kadar  :) Biladerlerin ikiside askere gidiyo babam Mercedes'i al falan dedi de benim LPG'li araçlarla aram pek iyi değil onu babam kullanıcak kısmetse ben Vento'yla dolanıcam  :tamamdir

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: nizam - 25 Aralık 2012, 09:29:33
hayırlı olsun gökhan güzel araç :)
Saolasın Nizam abim valla kullandıkça bende beğeniyorum biladerler jantları gördü fenaa olmuş diyolar  ;D

GolfMk1Cabrio

Basık çok tatlı durmuş gerçekten eline sağlık Burak abi bakarsın ansızın basabiliriz  >:D
Burak cam filminden pek tat almıyorum malesef orijinal yeşil cam zaten kendini belli ediyor  :saygılar

GolfMk1Cabrio

İç dış komple yıkadım Vento'yu parmaklarımı hala hissetmiyorum  ;D

safakaksu90

kuzen nereye cıkarmışsın makineyi maşallah dizmişsin arabaları  :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 27 Aralık 2012, 21:01:04
kuzen nereye cıkarmışsın makineyi maşallah dizmişsin arabaları  :D
Sorma kuzen gören zengin zannediyor valla bir onla bir onla derken ama temizlik çok yorucu oluyor valla   :D