Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

furkanyldrm

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 24 Aralık 2012, 17:41:30
Sorma abi içi dışı leş gibi kuzu gibi kenarda duruyo garibim  :D

Valla araba kinci çıkarsa ilgi göstermen için sorun falan çıkarır Allah muhafaza :)  İlgi göstermen lazım her zaman, gezmeye çıkarmasan da :)

magneflow

bugun otomabilimin şöför kapısının anahtar göbeğini kırdım (kırıldı yada ) göbek elimde ters kapıdan binip inriyorum bugun lük ..

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: furkanyldrm - 24 Aralık 2012, 17:55:31
Valla araba kinci çıkarsa ilgi göstermen için sorun falan çıkarır Allah muhafaza :)  İlgi göstermen lazım her zaman, gezmeye çıkarmasan da :)
Valla abi bugün çalışırken bi zorlandı zaten kerata ama onu bırakamam ya o başka bende  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

white quattro

cam suyum bitti depolayacağın inş..
quattro

DenQ

egzozumuz düştü :)
gaz altı kaynakla kaynattırdım. Egzozcu abimiz SuperSprinte bence fabrika çıkışını tak daha iyi, bu egzoz(SS) beş para etmez dedi ve ekledi sesde çıkmıyodur bundan. akşam akşam güldüm :)

atego

Alıntı yapılan: DenQ - 25 Aralık 2012, 21:30:47
egzozumuz düştü :)
gaz altı kaynakla kaynattırdım. Egzozcu abimiz SuperSprinte bence fabrika çıkışını tak daha iyi, bu egzoz(SS) beş para etmez dedi ve ekledi sesde çıkmıyodur bundan. akşam akşam güldüm :)

Hangi egzoscuya gittin? Uğramayım bir daha :D

MeTHea35

bu sogukta kalorifer golünü attı yuksek ihtimal sigortası attı yarın bakıcam

salihsefa

pompa enjektör arası boru kırıldı kaynattırdık.. hayırlısı
bagaj amortisörünü değiştirdim soğuklarda hiç tutmaz olmuştu artık kafama sırtıma bagaj kapağı darbesi almıycam inşallah :) golf 2 nin bagaj amortisörünü bulamayanlara duyurulur; favoritlerinki cuk diye oluyor :)
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

DenQ

Alıntı yapılan: atego - 25 Aralık 2012, 22:48:19
Hangi egzoscuya gittin? Uğramayım bir daha :D
akşamdı hatırlamıyorum :D ama sağlam iş yaptı

servet_volt

cuma gunu enjektor memelerını degıstırttım resmen araba evrım gecırdı... bugun de calısmayan kızdırma bujısı degıstırdım...
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

GolfMk1Cabrio

Vento'yu iç dış yıkadım araba harbiden kendine geldi içi renk değiştirdi adeta  :D Mk-1'i yıkamıştım tozunu aldım MK-1'i biraz gezmeye çıkarttım Allah'ım parmaklarımı hissetmiyorum  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

welovetoride

Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

west_55

vwtr stickerlerini  araca yapıştırdım   :sevgi: