Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
far içi sis farı - Sayfa 2

far içi sis farı

Başlatan MurdeR, 08 Kasım 2012, 19:13:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vospar34

arkadaşlar düşünürseniz elimde takım olarak mevcut sis farları.

selimbzrc

markası nedir sis farlarının? Merceklimi merceksiz mi? Fiyat nedir? Bunların üçünü istiyorum :D
Alınık araba var mı? :) Golf 4 olur 6 olur polo olur...

MurdeR

Alıntı yapılan: gokeri06 - 21 Aralık 2012, 22:47:00
yarın gündüz bi bakayım acaba motorun içinden arkasını aınca farın el girecek mi
girmez hocam kapalı arkaları tamponu indiripte arkadan bakabilirsiniz.

gokeri06

Alıntı yapılan: MurdeR_11 - 22 Aralık 2012, 20:10:02
girmez hocam kapalı arkaları tamponu indiripte arkadan bakabilirsiniz.
Evet el girmiyo tamponu sokmek gerekiyor.

mobilden...

MurdeR

benim farlarımdan birisi valeo birisi hella valeonun içini bu cuma açıp fotoğraflarım eğer isterseniz farlarımı değiştirdim diğerleri bilecikte ben şuan afyondayım bileciğe gittiğimde

gokeri06

benim hella olanın içinde mercekli sis farı mevcut valeo olan da yok ona takmayı düşünüyorum. farın camı açılmadan arkasından montajı yapılabilirse mükemmel olur.

metinmb407

tampon inmeden cam açılmadan olmaz :)

gokeri06

Metin Hocam valeoların camı sökmeye gerek yok gibi bi yerde bişey okudum.

metinmb407

Öyle olsa idi ben bixenonları nasıl farlara yerleştirecektim :)

gokeri06

hocam sis farı yerine montaj yapılacak temennim açılmaması yönünde :) ama sen öle de diyosan acı gerçek o olsa gerek...

metinmb407

Sis farının camının far tasından dışarı çıkacağı yer açık mı :) Boralarda açık değil kesiliyor da o yüzden :)

gokeri06

Alıntı yapılan: metinmb407 - 23 Aralık 2012, 18:37:59
Sis farının camının far tasından dışarı çıkacağı yer açık mı :) Boralarda açık değil kesiliyor da o yüzden :)
dün kapağı açtım ancak birşey anlasilmiyor farı komplo sökmek gerekecek sanırım.

mobilden...