barut MK3

Başlatan barut, 15 Ekim 2010, 09:43:40

« önceki - sonraki »

nizam

Alıntı yapılan: barut - 28 Kasım 2012, 11:05:33
alıcımısın kardeş :D

yok mk3 fiyatına çıkarsam mk4 alırım :) vw cilerin istekleri beni aşar abi :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

servet_volt

Alıntı yapılan: barut - 27 Kasım 2012, 16:34:31
;D ;D ;D

sadece sağ ayna 50 liraymış ya alırım kapağı boyatır takarım aynada yedek durur nasıl olsa yakında onuda kırar :D

abi sag aynayı 50 tl ye nerde buldun :) banada sol ayna lazım komple kasayla bırlıkte kapının onunde bırı ucurmusta...
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

barut

İzmir havaalanı iç hatlar şantiyesinde bol bol ıslanıyor :D

MeTHea35

abi döndün mü artık izmir'e :D

safakaksu90

dikkat çekici  :D

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

cavanozz

araçta kırık çatlak patlak birşeyler yokmu tayfun böyle fotolara alışkın değiliz   ;D  ;D
yeni yine yeniden..!! 8)

htmetin

sanki araba biraz sola yatık gibi  :melek:
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

barut

:D Can araba çok şükür bıraktığım gibi. İzmir havaalanı iç hatlar işini aldık bir değişiklik olmazsa 14 ay falan burdayım gibi görünüyor  ;) Hasan otoparkı bile TAV yaptığı için yağmur için şev yapılmış ondan sola yatık  :saygılar

htmetin

Alıntı yapılan: barut - 20 Aralık 2012, 22:13:32
:D Can araba çok şükür bıraktığım gibi. İzmir havaalanı iç hatlar işini aldık bir değişiklik olmazsa 14 ay falan burdayım gibi görünüyor  ;) Hasan otoparkı bile TAV yaptığı için yağmur için şev yapılmış ondan sola yatık  :saygılar

Abi izmire döndün demek.. Sevindim..

Symbol

Maaşallah temize benziyor :)
Ama bir pasta cila istiyor gibi araç. sağda solda yapacak kimse yok mu ?

Alıntı yapılan: barut - 19 Aralık 2012, 00:22:44
İzmir havaalanı iç hatlar şantiyesinde bol bol ıslanıyor :D

barut

Alıntı Yaparaçta kırık çatlak patlak birşeyler yokmu tayfun böyle fotolara alışkın değiliz     

Havaalanı yolu Gaziemir alt geçidi girişinde sıkışan trafik beni bu hale getirdi :( ben ve arkamdaki palio kurtardık dediğimiz anda en arkadan gelen clio duramadı   :-[