YOLCULUK MOSKOVA

Başlatan safakaksu90, 19 Aralık 2012, 16:05:03

« önceki - sonraki »

safakaksu90

abilerim kardeşlerim iyi zaman geçirdim  burda birşeyler paylaştım çoğu şey öğrendim  burda güdük eğlendik bazı günler üzüldük iyi vakit geçti..

3 aydan beri bekliyordum bu işi sonunda bugün aradılar vizeniz cıktı  cumartesi sabah ankaradan moskovaya uçucaksınız diye   1 sene izin yok diyolar ama yazın izin verirler gibime geliyor sorun değil çalışalım paramızı kazanalım 1 sene sonra geliriz en büyük sorun arabamdan uzak kalıcam 1 sene araba kullanmıycam şuanda askere gidiyormuş gibi hissediyorum kendimi  :D

iş nedeniyle foruma haftada bir girebilirim heralde. yurtdışından gelir gelmez mk"yı projeye sokcaz kaldığımız yerden devam edicez her ne konuda olursa olsun bana yardımı dokunan abilerimize kardeşlerimize tekrar tekrar teşekkür ederim kendinize iyi bakın....

htmetin

BU ne yaa herkes yurtdışına gidiyor:) Neyse Hakkında hayıırlısı.. dikkat et orada mafyaya kızlara içkiye uyuşturuyucuya bulaşma.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

safakaksu90

saol hasan abi çalışmaya gidiyorum zaten işim olmaz öyle işlerle abi ama  kızlar hariç  >:D

STAK67

hayırlı yolculuklar şafak güle güle git gel

safakaksu90

GolfMk1Cabrio

Şafak Kuzen nerelere gidiyin yaaa Türk hatunlarını bırakıp dalyan gibi hatunlara kaçıyosun demi çakal  :D Şaka bi yana Allah'a emanetsin dikkatli ol rus erkeklerin çok kıskanç olduğunu duydum  :D Bu arada ne iş yapıcaksın ?
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

safakaksu90

kanka türkler kesmiyor artık  :p  :D elektirik işi yapıcaz sağolasın kuzen

cavanozz

güle güle git gel.. para biriktir de güzel bir proje yap kendine  :)
yeni yine yeniden..!! 8)

safakaksu90

teşekkür ederim can abi aynen niyetim o para biriktirip bi kısmıyla proje yapmak

MeTHea35

hayırlı yolculuklar dostum Yani güzel bir yere gidiyosun çok fazla üzülmemelisin bence  >:D
dönünce arabayıda toplarız acelesi yok daha gencsin bro  :D

safakaksu90

sağolasın mete üzüldüğüm nokta evinden uzak kalıyosun o kötü, ama gelip geçici sağlık olsun..aynen arabayıda sizin görüşlerinizle topluycaz  :)

vp703

hayirli yolculuklar dikkat et moskova pahali bi sehir ama bira vs ucuz :) soguk oldugunu biliyon zaten. allaha emanet ol
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

safakaksu90

mustklc

elektrik alıp vereceksin o zaman  ;)
Araba binmek içindir..