Golf 4 direksiyon kutusu ve pompası

Başlatan inanc, 31 Ağustos 2008, 12:21:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yesilkrt

Alıntı yapılan: cimmy - 20 Şubat 2011, 15:51:40
arkadaşlar peki direksiyonu sonuna kadar çevirdiğimizde arabanın kendi kendine gaz vermesinin nedeni ne olabilir?
o nasıl bişeymiş doktor?  :D
MK-IV- Comfortline

cimmy

ikbal valla anlam veremedim direksiyonu araba dururken çevirdiğimde devir ibresi oynuo kendi kendine araba gaz veriyo hafiften :)

yesilkrt

kardeş çok önemli bişey değildir bence. gaz verme genellikle hava filtre hortumundan hava kaçırıyosa veya gaz kelebeği kirlenmişse, yada hava sensöründen olur. kolay gelsin kardeşim
MK-IV- Comfortline

redbarons

arkadaşlar bildiği kadarıyla araba harket halindeyken direksiyon ağırlaşır ama tepkileri artar... yani az biraz döndürmenizle geniş manevra yaptırır.. bunu karıştırmayalım.

R-Line

Alıntı yapılan: cimmy - 22 Şubat 2011, 00:52:41
ikbal valla anlam veremedim direksiyonu araba dururken çevirdiğimde devir ibresi oynuo kendi kendine araba gaz veriyo hafiften :)

direksiyon sondayken devir saatinin oynaması normal, anormal birşey yok aracında  ;)

toledokayra5

Direksiyon kutusu komple 1200 tl satılıyor  tamiri bostancıda yapıyorlar ama fiyatı bilmiyorum söküp getirin diyorlar

gültekin77

Karakter alışverişte ortaya çıkar.

crombera

Slm arkadaslar bnm ılk golfum ve baska golf surmedım suana kadar ama dıreksıyon bana cok sert gelıyo normalda nasıldır bılmem ama bu kadar sert olmayacagını dusunuyorum hıdrolıgıne baktık eksılmıs ekledık cok az hafıfledı sımdı gene aynı sorun nedır yada sorunmudur ?
VW İle Yaşamak..

nakres

Alıntı yapılan: crombera - 18 Aralık 2012, 10:22:27
Slm arkadaslar bnm ılk golfum ve baska golf surmedım suana kadar ama dıreksıyon bana cok sert gelıyo normalda nasıldır bılmem ama bu kadar sert olmayacagını dusunuyorum hıdrolıgıne baktık eksılmıs ekledık cok az hafıfledı sımdı gene aynı sorun nedır yada sorunmudur ?
golf 4 direksiyonları biraz ağırdır ama sizinki ne kadar ağır  bilemeyiz  ama bence normal olan ağırlıktan bahzediyorsunuz  ya kendiniz başka bir aracla kıyaslayın yada başkasına kıyaslatın (kullanıcı yada vw mekanikeri)
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

crombera

sole dıyebılırım sol bılegımı ıncılttıgım ıcın tek elle kullanıyorum 2 gundur cıddı bı zorlanma var yordu baya ama bı vw kullanısına yada servıse gostermekten baska care kalmadı galıba..
VW İle Yaşamak..