Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
23 ARALIK PAZAR ! TÜRKİYE BULUŞUYOR !

23 ARALIK PAZAR ! TÜRKİYE BULUŞUYOR !

Başlatan safakaksu90, 17 Aralık 2012, 12:06:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

safakaksu90

arkadaşlar burdanda haber vereyim dedim belki haberi olmayan haberi olupta gelmek istemeyen olabilir biz anadolu yakası olarak bi 10 araç konvoy gidicez başka gelmek isteyen olursa birlikte gidelim konvoy halinde  foto ve video çekeriz güzel olur

http://www.facebook.com/events/303099106471032/   buluşma etkinliği

MetinTekin

35_AG_8308 96' 2Kapı Mavi_Şimşek PoLo

kemanchi

bi terslik olmaz ise geliyorum değişik bi ortam olucağına eminim
metin

magneflow

nerde buluşcanız... arkadaşlar işim olmaz hanım bırakırsa :D koşarak hatta uçarak gelirim :D

onurc

bildiğim kadarıyla ıstanbul parkta bu bulusma. bızı de davet ettıler.hadı bakalım
ok men 8) let s go   :halazn:

safakaksu90

gelin abi gelin pazar sabahı erknden buluşup kahvaltı yapıp öyle istanbul parka geçmeyi planlıyoruz avrupadan gelenleri bende karşılarım ayrıca stand kurulcak taner abi the tunıng adına

safakaksu90

Alıntı yapılan: magneflow - 18 Aralık 2012, 00:34:39
nerde buluşcanız... arkadaşlar işim olmaz hanım bırakırsa :D koşarak hatta uçarak gelirim :D
abi ortak noktada buluşcaz

safakaksu90

ayrıca dediğim gibi ben avrupadan gelenler için  e5 de beklerim buluşma noktasına götürürüm sıkıntı yok

welovetoride

We Love to Ride çekimleri için Bende ordayım.  :)

Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

safakaksu90

Alıntı yapılan: yavuzz - 18 Aralık 2012, 16:19:36
kimler geliyor
yavuz abi gelen var bayaa taner abi stant kurcakmış erci abiler felan gelcek anadolu yakası olarak 10 araç varız belkide fazla