mk 6 için jant tavsiyeleriniz...

Başlatan cabrio63, 13 Kasım 2012, 21:42:41

« önceki - sonraki »

cabrio63

yeni aldığım aracım jant bakıyorum ama bir türlü karar veremiyorum tavsiyeleri burda paylaşırsanız sevinirim :saygılar

barthez

cihan hocam bizim arkadaş çakma interlagos takmıştı yay vb olmadan fena olmamıştı yakın zamanda bende ciddi ciddi
bakmıştım 6 kasa 1.6 motorlara nasıl kullanıcı olarak tavsiye edermisin performans ve yakıt tüketimi olarak nasıldır.
golf 4 1,8 Highline

marineexpres

aracınız 1.6 trendline'mi... jant arıyorsunuz  eyer dediğim gibiyse 15 inç jant var arabanın üzerinde..durum böyleyse size önerim( MAM 1) 5 kol alman üretimi golf'lerde güzel duruyor hemde 4'ü 600 tl gibi tavsiye ederim..

cabrio63

Alıntı yapılan: barthez - 14 Kasım 2012, 10:37:25
cihan hocam bizim arkadaş çakma interlagos takmıştı yay vb olmadan fena olmamıştı yakın zamanda bende ciddi ciddi
bakmıştım 6 kasa 1.6 motorlara nasıl kullanıcı olarak tavsiye edermisin performans ve yakıt tüketimi olarak nasıldır.
kesinlikle tavsiye ederim brc marka lpg taktırdım şu an her yönü ile çok memnunum...

cabrio63

Alıntı yapılan: marineexpres - 14 Kasım 2012, 18:57:30
aracınız 1.6 trendline'mi... jant arıyorsunuz  eyer dediğim gibiyse 15 inç jant var arabanın üzerinde..durum böyleyse size önerim( MAM 1) 5 kol alman üretimi golf'lerde güzel duruyor hemde 4'ü 600 tl gibi tavsiye ederim..
mam 1 güzele benziyo ama ben 17 takmayı düşünüyorum...

Atay

Donington takanlar var yakışmıyor değil. Mutlaka vardır internette fotoğrafları.
Food's life! Learn it.

marineexpres

eyer jant boyutun 15 inc ise 17 takmanı tavsiye etmem arabayı çok yorar yakıt sarfiyatında artar bence 15inc yada 16 inc taktır araban 0 km.ise bence hiç büyük jantlara bakma çünki lastiklerinide değiştireceksin haybeye birton masraf

cabrio63

bir arkadaşım 17 donington taktı çok memnun bende ya donington ya da bbs ch düşünüyorum ama farklı bi önerisi olan varsa bekliyorum arkadaşlar :saygılar

marineexpres

donington olabilir ama bence bbs den vazgeç bbs daha çok bmw lere takılıyor golfe yakışmaz.replica'nın sitesine gir bak golf6 ya uygun güzel jant modelleri var...

cabrio63

cabrio63

evet arkadaşlar 1 mi 2 mi 3 mü?