HGS hakkında

Başlatan magneflow, 14 Aralık 2012, 23:12:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

magneflow

arkadaşlar bu kgs kalkıyor heralde dolumda olmıcakmış ben hgs yi nerde bulcam kime doldurtcam yandık ya bir dünya iş şimdi.. kgs kaldı elimde.. :(
şimdi hafta sonu karşıya geçicem kgs boş ee nasıl olcak nerden bulcam hgs yi..

gipsykings

Kgs yi suan karayollarında doldurabılıyorsunuz.ama koprulerde hgs yı satmank ıcın dolumu kaldırmıslar.İstanbulda nerde oturuyorsunuz?

safakaksu90

abi shellde doldur ordandamı kalktı

magneflow

anadolu yakasında ama dolum yok yazmışlar heryere o yüzden sıkıntı yaptım birde hgs de sıkıntı var diyorlar... kaçak geçme felan oluyormuş hgs olduğu halde

magneflow

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 14 Aralık 2012, 23:18:23
abi shellde doldur ordandamı kalktı

shell  sorudm doldum yok dedi ondan tutuştum :D

safakaksu90

hadi yaa eyvah eyvah  bende 2 tane kgs var 1 tanesinde 20 1tanesinde 10 olması lazım :D

gipsykings

İstanbul gişelerinden doldurabilirsiniz.Orda dolum hala devam ediyor.hgs konusunda haklısınız.kaçak geçişler vs oluyormuş.Ben ön camı değiştireceğim için yapıştırmadım.Sırf o yuzden de kullanmıyorum.

magneflow

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 14 Aralık 2012, 23:27:21
hadi yaa eyvah eyvah  bende 2 tane kgs var 1 tanesinde 20 1tanesinde 10 olması lazım :D
dolu kgs de sıkıntı yok ay sonuna kadar :D ama boş olunca sıkıntı..

safakaksu90

gerçi ben yurtdışına gidicem abi 1 2 haftaya sıkıntı yok :D

kemanchi

ptt den alınıyor artı işbankasından da veriliyor kgs de olan miktarı hgs ye yüklüyorlar kredi kartın yada ek hesabın varsa oluyor diğer bankalar veriyormu bilmiyorum..
metin

metinmb407

garanti de ücretsiz etiket veriyor hesap kart var ise. Ayrıca bankaya ait kgs varsa bakiye aktarımı yapıyor.

lostys

ben postaneden aldım, istanbul gidiş gelişlerinde kullanıyorum.

kemanchi

bugün bende ptt den aldım hgs mi
metin

hocin

Ben geçen hafta etiket değilde kgs gibi kart olanını aldım... sağlamcıyız ya etiket okumaz mokumaz ;)