NEDİR BENDEKİ BORA HASTALIGI.:)

Başlatan PaSHa_1, 05 Aralık 2012, 22:16:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PaSHa_1

arkadaşlar öncelikle herkese teşekkür ederim . elinde hinghline jantı olan varmı bu arada jantları değiştirmek istiyrumda . sonrada sis farı ve yaza dogru sis farı ve pasta cila ile aracımız güzel şık olucak inşallah he bide ön tampona american sinyal düşünüyorum . sitede gördüm bi borada çok güzel olmuş
Hani Seninle Yolda Giderken Tüm Dikkatleri Üzerimize Çekiyoruz Bakan Birdaha Bakıyorya Pişman Deiliz Aslında Hoşumuza Gİdiyor   34 ZN 6106

gökhanpolizei

boranın resımlerını beklıyoruz önce onları görelım 8)

metinmb407

rene

16 sökülüp 15 jant takılırmı üstat yapma...Bora Comfortline jnatları çok güzel bence boraya en çok yakışan jant.Highline jantlarının şekli çok güzel ama ebat ufak kendini göstermiyor.

PaSHa_1

gökhan kardeş istanbula gidiyim ilk işim resim çekmek olucak zaten kocaelide üni okuyorum ben oyüzden resimlerini atamadım daha ama yakında atıcam . hinglinenin 16 sını bulamazmıyız biyerden acaba ..
Hani Seninle Yolda Giderken Tüm Dikkatleri Üzerimize Çekiyoruz Bakan Birdaha Bakıyorya Pişman Deiliz Aslında Hoşumuza Gİdiyor   34 ZN 6106

nurigökay

highline jantlarda 16 inç pasific jantlar 15 inç.

rene

highline lar 16 mı ya 15 gibi duruyorlar valla jant yapısından sanırım  :o

gökhanpolizei

Alıntı yapılan: PaSHa_1 - 15 Aralık 2012, 13:14:44
gökhan kardeş istanbula gidiyim ilk işim resim çekmek olucak zaten kocaelide üni okuyorum ben oyüzden resimlerini atamadım daha ama yakında atıcam
bende de bora hastalığı oldugu ıcın bıraz ılgım var o yuzden hatta golfu satıp (bagaj sorunundan dolayı) bora almayı bıle dusunuyorum

metinmb407

Highline donanıma neden 15" jant koysun Eren :)

rene

Alıntı yapılan: metinmb407 - 15 Aralık 2012, 17:10:34
Highline donanıma neden 15" jant koysun Eren :)
valla vw bu koyarmi koyar comfortline golfe 15 koyup pacifice 16 koyamasida hic mantikli degil ama koyuyor iste:)9

metinmb407

Aslında haklısın bu da bize koyuyor ondan sonra :D