Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK2 BBS'rs kamberlendik :):) syf:10 - Sayfa 19

MK2 BBS'rs kamberlendik :):) syf:10

Başlatan safakaksu90, 19 Şubat 2012, 14:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

car wolf

My Cars Audi & Vw Germany Style

golfıv

Ah kardeş Ah sen sonradan Bu jantları Takdığın için Ah çekecende ben yine de belirteyim demin benim sayfada belirtmiştik ama olsun  :tamamdir

safakaksu90

abi okadarda çekmiyorum bu arabayıda bu jantlar gösteriyor   :) babam bile bu haliyle seviyor  :sevgi:

car wolf

kopsun kaynak basit araba kendini göstersin yeter  :sevgi:

car wolf

aynen kardeşim janttan lastikten yaydan birşey olsa dünyada  çoğu arabalar dökülür hayır gelmez  ;)

safakaksu90

arkadaşlar arabanın içini okadar uraştım tertemiz oldu bari dışınıda temizliyim dedim dün kuzenimle ilk önce pasta attık sonra cila gerçekten süper oldu rengi kendine geldi yaktık resmen arabayı ya  :D  :D

STAK67

araba kendine gelmiş be şafak :) arada yap böyle atraksiyonlar :)

safakaksu90

sağolasın aynen kendine geldi araba yaza kadar yapmam daha  :D

kemanchi

güzel olmuş parlamış kırmızı boya her zaman fena parlar. Kırmızının ölüsü olsun fena parlıyor bende geçen sene vardı mk2  bitmişti artık boya  cila sürdükçe kırmızı boya çıkıyordu o kadare fenaydı ama parlıyordu  ;)
metin

safakaksu90

sağol abi arabayı sildiğim bez zaten kıpkırmızı oldu  :D ama 1 2 ay gider bu  :D

car wolf

birde öne lip al vw logoyu da siyaha boya çok daha güzel olur :sevgi:

GolfMk1Cabrio

Maşallah kanka fenalardasın yine iyi olmuş iyii  ;D Bu arada garaja hasta oldum ne iş neresi orası  >:D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

safakaksu90

Alıntı yapılan: car wolf - 13 Aralık 2012, 21:26:46
birde öne lip al vw logoyu da siyaha boya çok daha güzel olur :sevgi:
lip vardı motorcu geldi çarptı kırıldı ön tampon lip bilerek değiştirmiyorum yazın alcam logosuz panjur artılı  far smoked sinyal lip tampon  :D önde yapılcak cok şey var bilerek yapmıyorum yani