Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
clear mk I mk II farları

clear mk I mk II farları

Başlatan ramcho®, 23 Ocak 2008, 12:16:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ramcho®

arkadaşlar arabama almiş olduğum ilk takım farları satıyorum farların ayakları kırık yüzeyde ve arkasinda en ufak çizik yok kendi farlarınızın ayaklarını takarak 10 numara yapabilirsiniz..ben 100 ytl ye almiştim 0 ama artık ellerinde kalmadı şimdi 70 ytl ye veriyorum düşünen varsa kaçirmasın...

Ouzoo

Hayırlı şatışlar..
bu ayaklar civatalımı.Kaynaklı değilmi?
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ramcho®

Ouzoo

Ok güzel o halde sorun yok :) Hayırlı satışlar
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ramcho®

Golf_ld

hayırlı satışlar farların resmi varmı özellikle kırık olan ayakları tarafından resim varsa harika olur
1984 1,6 şahin ,1979 1300 mirafiori,1968 w115 220 mercedes,1989 2,0 taunus gls,1990 mazda 323hb,1979 w123 mercedes,1986 kartal ,1997 daewoo tico, 1980 mk1 1,6 diesel golf, 1992 mk3 1,9td,1981mk1 1,6ld

ramcho®

hemen ekliyim aslında fazla bi işi yok biras uraşirsan 10numara olur ben uraşmamak için değiştirdim..

volksport

İsmet Kekeç abimizin telefonu da çıkmış  :D :D :D Saygılar...

Hayırlı Satışlar...

ramcho®

ramcho®

ramcho®

Firestarter

Dee haydi. Adam ucuza veriyor işte canlar.  :)

ramcho®

ramcho®