Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK-I Golf MK-2 koltuk yatırma çemberi - Sayfa 2

Golf MK-I Golf MK-2 koltuk yatırma çemberi

Başlatan GolfMk1Cabrio, 10 Aralık 2012, 16:02:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

safakaksu90

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

alimeydan067

eski koltuktan cıkan bir tane var elimde dibi biraz kırık ama iş gorur eskı koltukları sıkıntısız yatırıyordu istersen gondereyım

GolfMk1Cabrio

Tam olarak neresi kırık abi varsa bi fotosu yollarsan sevinirim bu arada günahımızıda söyle  :tamamdir

alimeydan067

ya usta hersey para deıl ya taktınız bu para olayına ben bunu cıkardım eskı koltuklardan yarın sana ceker gonderırım tamam hosuna gıderse adres ver gonderıyım para istemem

STAK67

Alıntı yapılan: alimeydan067 - 11 Aralık 2012, 23:49:52
ya usta hersey para deıl ya taktınız bu para olayına ben bunu cıkardım eskı koltuklardan yarın sana ceker gonderırım tamam hosuna gıderse adres ver gonderıyım para istemem

işte budur helal olsun  :tamamdir

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: alimeydan067 - 11 Aralık 2012, 23:49:52
Eyvallah Ali abi eksik olma ama dedigin şeyde bana ters düşer hesap numaranı gönderirsen sevinirim  :tamamdir

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: gipsykings - 11 Aralık 2012, 23:40:52
Gökhan temizse bunları alabilirim ben.Bende ki koltukların birinde yok diğeri de kahve rengi :)
Evet abi elimde var şuan tırnaklarında çatlak kırık vs yok ama haftasonunu beklemen gerekir göndermem için  :tamamdir

alimeydan067

fotolarınıkoydum bak hoşuna giderse gonderreyım sana banka falan lafı olmaz usta dedım gıbı her sey para deıl

alimeydan067

son fotoda 2 parça kırık gozukuyor bide sekmanın cıkardı mı gobekte var ama benım arabada sıkıntısız yatırıyordu koltukları uyarsa adres ver gonderıyım

alimeydan067

191881671 içindeki parça numarası bu orjınal bişe galıba dedım gıbı işine yarayacasa gondereyım son fotoya dıkkat et sadece çatlak var kırık yok belkı yaparsın bır yapıstırıcı ıle tamır ii formlar

gipsykings

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 12 Aralık 2012, 03:10:44
Evet abi elimde var şuan tırnaklarında çatlak kırık vs yok ama haftasonunu beklemen gerekir göndermem için  :tamamdir

Beklerim problem değil.Pm den hesap no vs yazabilirmisin.