Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Vw Passat R 1.8 20V Turbo - Sayfa 32

Vw Passat R 1.8 20V Turbo

Başlatan car wolf, 10 Mayıs 2012, 14:53:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

furkanyldrm

Ben de onun için sordum sahibiyle tanışıyor musunuz diye, tanışıyorlar da aralarındaki samimiyete güvenerek böyle bir yorum yapmıştır diye düşündüm.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: furkanyldrm - 10 Aralık 2012, 23:18:08
Ben de onun için sordum sahibiyle tanışıyor musunuz diye, tanışıyorlar da aralarındaki samimiyete güvenerek böyle bir yorum yapmıştır diye düşündüm.
Arada samimiyet yok ki abi  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

furkanyldrm

Öyle olduğuna inanmak istedim diyelim :) 
Bir şeye dayanmayan yorumları kendimize saklamak gerekiyor, bin düşünüp bir söylemek(yazmak) gerek. Aynı zamanda kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyi başkasına yapmamamız gerekiyor. Ondan bu tepkimiz değil mi?

GolfMk1Cabrio

Yok abi eger arkadaşın sorunu KM'den se sorucaktım çok KM yapmış ama düzgün bakımlı bir araçmı daha mantıklı yoksa düşük KM'de oglunun sürekli devir kesiciyle gezdigi bir araç mı  ;D

car wolf

o arkadaşa buradan sesleniyorum 152 bin de gelsin kullansın binsin,
tabi nokta boyasız  76 binde golf mk4 ü olunca insanın normal yani benim passat öyle değil malesef .. 
arabadan senin gibi arkadaşlara  hayır gelmez gerçekten  :saygılar.
arkadaşlar sizlerede ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum koruduğunuz ve  fikirlerinizi söylediğiniz için tekrar teşekkür ederim
zevkler ve renkler  tartışılmaz hayır gelmeyen arabaya biniyoruz işte napalım kaderimiz böyle  kardeş >:D :melek: :saygılar :sevgi:
My Cars Audi & Vw Germany Style

arda_86xxx

Alıntı yapılan: car wolf - 11 Aralık 2012, 13:13:41
o arkadaşa buradan sesleniyorum 152 bin de gelsin kullansın binsin,
tabi nokta boyasız  76 binde golf mk4 ü olunca insanın normal yani benim passat öyle değil malesef .. 
arabadan senin gibi arkadaşlara  hayır gelmez gerçekten  :saygılar.
arkadaşlar sizlerede ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum koruduğunuz ve  fikirlerinizi söylediğiniz için tekrar teşekkür ederim
zevkler ve renkler  tartışılmaz hayır gelmeyen arabaya biniyoruz işte napalım kaderimiz böyle  kardeş >:D :melek: :saygılar :sevgi:

Sedat çok güzel olmuş MaşAllah güle güle bin..

Kazasız Belasız..

SNCKTR

aracı 76 bınde gelsın enıstemın mkıv golfune baksın o kadar temızını gormedım ben su ana kadar hemde 60 bınde orj. benım golfe baksın 325 bınde  :)

golfmk1furkan

Alıntı yapılan: SNCKTR - 11 Aralık 2012, 15:55:15
aracı 76 bınde gelsın enıstemın mkıv golfune baksın o kadar temızını gormedım ben su ana kadar hemde 60 bınde orj. benım golfe baksın 325 bınde  :)

aynen serhat abinin eniştesinin golf 4'ü şu ana kadar gördüğüm en temiz mk4'lerden 60 binde ve cok temiz benim eniştemde de mk5 var 2008 64.000'de  :)

car wolf

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 11 Aralık 2012, 13:25:13
Sedat çok güzel olmuş MaşAllah güle güle bin..

Kazasız Belasız..
sağol emrah cümlemiz inşallah..

arkadaşlar km boşverin isterse 0 olsun sıkıntı yok bunlara gerek yok relax  ;) :saygılar

arda_86xxx

Alıntı yapılan: car wolf - 11 Aralık 2012, 18:28:58
sağol emrah cümlemiz inşallah..

arkadaşlar km boşverin isterse 0 olsun sıkıntı yok bunlara gerek yok relax  ;) :saygılar

burda kilometre konusucak tek insan benim.. :)

ben aldığımdan beri 20.000 oldu be... 13 ay içinde..

araba ise 2.000.000 olmuştur herhalde 30 yaşında sonuçta :D :D :D :D

car wolf

maşallah işte sağlamlık bu hala yollarda ;) :tamamdir

arda_86xxx

golfıv

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 10 Aralık 2012, 22:04:40
Siz aracın durumunu KM'den mi anlıyorsunuz  :)
arabanın dış  kaporta aksamına iyibir göz gezdirirseniz pek hayır çıkmayacağını anlarsınız :tamamdir

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: golfıv - 11 Aralık 2012, 22:52:19
    arabanın dış  kaporta aksamına iyibir göz gezdirirseniz pek hayır çıkmayacağını anlarsınız :tamamdir
Siz photoshopa yanıldınız galiba  ;D