Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK2 BBS'rs kamberlendik :):) syf:10 - Sayfa 16

MK2 BBS'rs kamberlendik :):) syf:10

Başlatan safakaksu90, 19 Şubat 2012, 14:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kemanchi

metin

safakaksu90

Alıntı yapılan: SNCKTR - 09 Aralık 2012, 14:17:24
al elıne kaynak makınesı kaynatırsın  :) saka bı yana oyle buyuk bısey yok ustten curumusmu ne yapmıs tam olarak goremedım (telden gırıyorum) oradan curuyunce alt taraflarda acılmıs sen gıtmeden komple ıcını sok kı kaportacıda kırlenmesın bıde yasın abının dedıgı gıbı arka dıngılı gozden gecırın kayma fln olmasın rot ayarına gıt bıtınce  :)
zaten ben söktüm komple  :D yarın yaptırcam inşallah sağolasın 

safakaksu90

kaynak yapılırken depoyuda söktük usta saç parçası kaynattı çürükleri temizledi altdan zift sürdük üstenden  ben evin orda silikon sürdüm yarın boyuycam şimdilik yeter yazın  boyatcaz zaten soyulcak araba

kemanchi

geçmiş olsun  sol tarafta ki çamurlukta bi sorun varmı  :tamamdir güzel çamursuz günler
metin

safakaksu90

ALPER.

suskun

H.G WORKS

safakaksu90

STAK67

safakaksu90

sağol hasan ali  geliyo fotolar şimdi

safakaksu90

bugün saat 12 gibi başladım 5:30 gibi bıraktım temizliği  :D hiç biryerim tutmuyor daha bitmedi yarın devam  kaynak yapılan yeri boyadım çamur dolmuştu içi temizledim  heryerini persil deterjanla sildim baya pislenmiş içi simsiyah oldu su tabi koltuklarıda sildim pırıl pırıl yarında torpido içinin camları dışı ve motoru belki pasta cila olabilir düşünmekteyim daha pastayı :D

car wolf

My Cars Audi & Vw Germany Style