Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon) - Sayfa 178

VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon)

Başlatan GolfMk1Cabrio, 20 Ekim 2008, 19:42:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

Alıntı yapılan: mk1 2.9 vr6 - 05 Aralık 2012, 20:07:10
Koltuğu söküp zemine oturursan cok daha havalı olursun. Bence bir dene  gokhan ;)  ;D  ;D

;D ;D ;D ;D ;D Allahtan basket oynamıyor yoksa 2,30 olacak boy. Body ile kısaltmaya çalışıyor boyunu yoksa mk1 in tente kapanmıyacak :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Basketi bırakmam iyi oldu gerçekten dün alışveriş merkezinde bi adamla karşılaştım 2.20 boy var kız arkadaşı oyuncak bebek gibi kalmış yanında  :D
Mete saol kardeşim  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

furkanyldrm

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 05 Aralık 2012, 23:11:24
;D ;D ;D ;D ;D Allahtan basket oynamıyor yoksa 2,30 olacak boy. Body ile kısaltmaya çalışıyor boyunu yoksa mk1 in tente kapanmıyacak :D :D

Body building boy kısaltmaz aman diyim, bu yeni tartışma konusu olmasın :)

SNCKTR

benımde boy 192 golf goğüsüme bile gelmiyor coıl takınca belıme fln gelır ben golfu kullanırken en arkaya cekıyorum koltugu  :) ama ıcı genıs

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: furkanyldrm - 06 Aralık 2012, 02:35:50
Body building boy kısaltmaz aman diyim, bu yeni tartışma konusu olmasın :)
Kısaltmıyor ama en azından boyun uzamasına da engel oluyor.  :) Amaç zaten boyu kısaltmak değil o işin esprisi spor yaparak sağlıklı yaşam ve birazda görsellik  :saygılar

cavanozz

yeni yine yeniden..!! 8)

furkanyldrm

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 06 Aralık 2012, 03:54:19
Kısaltmıyor ama en azından boyun uzamasına da engel oluyor.  :) Amaç zaten boyu kısaltmak değil o işin esprisi spor yaparak sağlıklı yaşam ve birazda görsellik  :saygılar

Espride sıkıntı yok :) da çok erken yaşta başlamadıkça  boyun uzamasına da engel olmuyor. Sağlıklı yaşam ve görsellik konusunda hemfikiriz spor yapan herkes aynı şeyleri istiyor :)

GolfMk1Cabrio

Eyvah Eyvah acı gerçekler ortaya çıktıı  ;D

SNCKTR

kanka coılden sonra hatta yazın bulusuruz sahıl tarafında sen ben ve golfler yanyana foto cekılelımde mıllet gorsun aradakı farkları  :) deve ve cuceler

gültekin77

Gökhan bu zaman diliminde kendine yatırım yapmış,araba eskimiş Gökhan yenilenmiş resmen. :D
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: gültekin77 - 06 Aralık 2012, 08:21:46
Gökhan bu zaman diliminde kendine yatırım yapmış,araba eskimiş Gökhan yenilenmiş resmen. :D
Abi yeminle kuzuma baktığım kadar kendime baksaydım belki şimdi 3 metreydim  :D

car wolf

seni boyalar solmuş tavanda yok hayır gelmez  :D ;D :melek:
My Cars Audi & Vw Germany Style

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: car wolf - 11 Aralık 2012, 23:27:28
seni boyalar solmuş tavanda yok hayır gelmez  :D ;D :melek:

buna bir boya şart. ama bel altı yeterli abartmaya gerek yok.  :p
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.