yenilikleri göstermenin zamanı geldi :)

Başlatan ramcho®, 23 Ocak 2008, 11:25:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ramcho®

Big bumper tampon
MK3 Gti karlık
Fk crystal Angel Farlar
8000k uzun kısa Bi xenon..
resimler...

şimdilik bu kadar yeter dimi :)

ramcho®

resim kalitesi o kadar iyi değil kusura bakmayın..

corrado_g60

ramcho®

musa

araç gerçekten çok güzel olmuş.yalnız plaka değiştir beni diye yırtınıyo sanki!!

ramcho®

Alıntı yapılan: musa - 23 Ocak 2008, 11:53:27
araç gerçekten çok güzel olmuş.yalnız plaka değiştir beni diye yırtınıyo sanki!!

plaka orjinal 23 yıllık plakası değiştirmek içimden gelmiyor:(

musa

değiştirmek zordur belki  ama kristal farla çok garip durmuş bence..

corrado_g60

yenı olsun attıgın adımlar saglam gıdıyor ;)

G60

Plakayı sök, ön cama koy, plakasız tampon kendini daha iyi gösteriyor. Angel'ları birdaha açma... :)
Jantlardan haber ver bir de.  :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

ramcho®

osman angelleri ben iptal ettim ama kerdeşim rahat durmuyo :) plaka olayına gelince bende plakasız istedim ama muntazaman 2 günde bir çevirmeye giriyorum polislerle uraşmak istemiyorum bundan sonra zaten sırada jantlar ve cam filmi var :)

Ouzoo

Harika görünüyor :) iyi günlerde kullan patron
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

nizam

ramazan harika olmus araç angeller arbaya sigara içme moduma sokmus gibi sıradakileri bekliyoruz kardeşim :tamamdir :tamamdir :tamamdir
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ramcho®

Alıntı yapılan: nizam - 23 Ocak 2008, 12:43:27
ramazan harika olmus araç angeller arbaya sigara içme moduma sokmus gibi sıradakileri bekliyoruz kardeşim :tamamdir :tamamdir :tamamdir

eyw nizam kardeşim oğuz kardeşim daha iyileri sizlere inş.. :tamamdir