1.9 TDI Bora 110 hp

Başlatan inundatio, 05 Aralık 2012, 04:10:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

inundatio

Arkadaşlar 1.9 TDI Boramı satmayı düşünüyorum 0 otomatik bir araç ( golf , jetta başka markalarda olabilir) yada ikinici el 320 D otomatik almak gibi bir düşüncem var..Hanım a araç kullanmayı ve ehliyet almayı düşünüyorum..  Aracım 10 numara hiç bir şikayetim yok...full bakımlı ... Detayları telefonda verebilirim.. Bunun için lütfen özel mesaj atınız.. Düşündüğüm fiyat 23.000 TL

1.9 TDI comfortline 110 hp AHF motor 260.000 KM de full bakımlı sorunsuz..Değişensiz..

davut

aracin resimlerini model yilini  falan  biraz daha detaylandirirsaniz  satis acisindan size dahada yardimi olacaktir

inundatio

Alıntı yapılan: davut - 05 Aralık 2012, 05:00:12
aracin resimlerini model yilini  falan  biraz daha detaylandirirsaniz  satis acisindan size dahada yardimi olacaktir

2001 model.. Fotograflarını müsait bir ara yüklerim..Reflex gümüş gri rengi...

ilkerk_58

tufan bey hayırlı satışlar,bende bundan sonra kesinlikle otomatik alırım hanım düz vites kullanamıyor malesef :)

inundatio

Alıntı yapılan: ilkerk_58 - 05 Aralık 2012, 18:22:25
tufan bey hayırlı satışlar,bende bundan sonra kesinlikle otomatik alırım hanım düz vites kullanamıyor malesef :)

ikinic el 320 D de niyetim var... yada 0 jetta - golf de olabilir.. ama önce aracımı satmaliyim. iki araç fazla olur :) yüklenemeye gerek yok ekonomiye.