satlik golf 1 kalmamış

Başlatan ugurkrdg, 05 Aralık 2012, 00:28:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugurkrdg

merhaba arkadaşlar soyle bi ilan lara baktım da pek golf1 kalmamış satlik neden dır anlayamadım otoraba da 2 tane var

ugurkrdg

arkadaşım ben sattım golf vardı benim 79 kırmızı beni çok uğraştırdi konyada 3 tane çıkma parça ci var beni arabadan soğuttu

emresener

ilanı olmadan el değiştircen çok mk1 var ;) eşe dosta verilen. örnek benim redrabbit. bugun bi arkadaşım emre bana versene  arabayı dedi verdim gitti. cuma satışını vericem.

Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: emresener - 05 Aralık 2012, 01:08:33
ilanı olmadan el değiştircen çok mk1 var ;) eşe dosta verilen. örnek benim redrabbit. bugun bi arkadaşım emre bana versene  arabayı dedi verdim gitti. cuma satışını vericem.

Kırmızıyı sattım deme  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ugurkrdg

emresener

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 05 Aralık 2012, 01:10:35
Kırmızıyı sattım deme  :D

Aynen çok yakın arkadaşıma verdim :D Masraflarımı aldım + aracın parasını aldım.. kısmet sıradaki artık :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: emresener - 05 Aralık 2012, 01:19:06
Aynen çok yakın arkadaşıma verdim :D Masraflarımı aldım + aracın parasını aldım.. kısmet sıradaki artık :D
Bu ne hız biz onun daha lipli halini bile görmedik  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

mk1afu56

safakaksu90

Alıntı yapılan: emresener - 05 Aralık 2012, 01:08:33

oo daha arabanın doğru düzgün resmini bile göremeden gitti  :D hayırlı olsun

emresener

Forumlardan değil arkadaş. Şehir dışına gitti araba daha buralarda anca yaz aylarında çıkar piyasaya:D en son gazlamamı h.sonu yapıp p.tesi samsuna yolcu etcem :D

STAK67

gitti metal tampon :D hayırlı olsun emre

emresener

Alıntı yapılan: STAK67 - 06 Aralık 2012, 07:27:05
gitti metal tampon :D hayırlı olsun emre
arkadaşıma verdim. ben almadan önce onun gözü vardı içinde kalmasın hesabı :D tampon dediğin nedirki hasanali hallederiz ;)