gösterge panelindeki lamba sonmuyor ne anlama gelıyor???

Başlatan cengizhan66, 04 Aralık 2012, 02:23:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cengizhan66

arkadaşlar aracımda daha oncede ısıgı yanan ve calıstıgında sonen bu ıkaz lambası sonmuyor sımdı sıkıntı ne anlamadım neden yanar sureklı bılgısı olan var mı ?

PsiKoMaNYaKoLoG

direksiyon içindeki hava yastığı kablolarında bi problem olabilir kanımca (tabi diğerleri için de geçerli)

selimbzrc

aynen hava yastıgı lambası özel yada yetkili servisde bi baktırın bişey yoksa bilgisayara baglatıp arızayı sildirebilirsiniz.
Alınık araba var mı? :) Golf 4 olur 6 olur polo olur...

cengizhan66

az once klıma nın oldugu bolmeyı cıkarmaya calıstım bunu yaparken koltugu oynattım gerıye sonra gerı taktım daha dogrusu sokulmedı :( marsa bastıgımda bu ıkaz yanık kaldı onceden 3 5 sanıye sonra sonerdı

cengizhan66

Alıntı yapılan: selimbzrc - 04 Aralık 2012, 02:30:54
aynen hava yastıgı lambası özel yada yetkili servisde bi baktırın bişey yoksa bilgisayara baglatıp arızayı sildirebilirsiniz.
sıldırmesem sıkıntı olur mu ? devre dısı oldugunu mu gosterıyor?

DenQ

büyük ihtima koltuklardaki airbaglerden :)
bendede yanıyo merak etmeyin.
servise gidip sildirebilirsiniz

cengizhan66

Alıntı yapılan: DenQ - 04 Aralık 2012, 02:37:35
büyük ihtima koltuklardaki airbaglerden :)
bendede yanıyo merak etmeyin.
servise gidip sildirebilirsiniz
hmm cok sagolun yarın hemen sıldıreyım ıns tekrar yanmaz

PsiKoMaNYaKoLoG

koltuklardaki airbaglerin kablolarını da kontrol ettirin bence sildirmeden önce

furkanyldrm

Yanmasının iki sebebi var diye biliyorum; ya çıkmıştır öyle çıkık haldedir ya da bir işlem vb. için çıkarılmıştır taktıktan sonra da ikaz gelir. Sizinki şuan çıkıksa ve o halde arıza silinebiliyorsa ve sildirirseniz airbag devre dışı olmuş olacak o yüzden bence de önce kontrol ettirin hepsinin sorunsuz olduğuna emin olduktan sonra sildirin arızayı.

selimbzrc

Sildirmeseniz bi sıkıntı olmaz bu tarz şeylere takılan biriyseniz en fazla canınızı sıkar :) ama airbag de bi arıza olması ihtimaline karşın baktırmanızı tavsiye ederim bi sorun varsa giderildiginde zaten sönecektir lamba sorun yoksada rica edersiniz silerler.
Alınık araba var mı? :) Golf 4 olur 6 olur polo olur...

cengizhan66

sıldırcem koltugu oynattım o yuzden oldu sanırım bızım burda bu arızaya bakacak dogru durust usta yok yapcam dıye baska arıza acarlar en ıyısı sıldırmek ankarada servısıne gıttıgımde baktırayım :)

yakalı

evet arkadaşım bizim dayıoğlunda da borada aynı ışık yanıyor.sebeb koltuğu hızlı çekince aırbag bağlantılarının yerinden çıkmasından oluyormuş.servise soruldu bi zararı yok takılıp arızanın silinmesi gerekiyor kafaya takacak bişey yok.  :)