Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tüm projeler satıldı - Sayfa 64

tüm projeler satıldı

Başlatan oktaygedikli, 30 Aralık 2011, 19:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

braveheart53

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 30 Kasım 2012, 12:23:05
7 ocakta Trabzonda olacağım nasipse. gelmişken oradan da bir araca bakacağım. bugün yarın baktıracağım kayınbiraderle kayınpedere. o olmazsa başka araçlara da baktıracağım. (kayınpederler Akçaabatta oturuyorlar zaten)

şu senin projeler satılmadan gelebilsem görebilsem veya hatta kredi işim 2-3 hafta önce olmuş olaydı da ben alabilsem güzel olacaktı ya nasip artık.
Abicin sana benim aracı veriyim ;)
http://www.vwtr.net/forum/satilik/mk1-meraklilari-icin-toplamaya-degecek-arac-arayanlar-t33384.0.html

TEYOLOGY

Erhan hedef büyüdü biraz. mk1 seneye İnşallah. ikinci araç olarak nasipse. şu an mk4 olabilir bora olabilir octavia olabilir. ama niyette bir 2001 S40 var gibi.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Han

Oktay'ım senin mavi canavarı gördüm bugün maaşallah fotoğraflardaki gibi ;)
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

oktaygedikli

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 30 Kasım 2012, 12:23:05
7 ocakta Trabzonda olacağım nasipse. gelmişken oradan da bir araca bakacağım. bugün yarın baktıracağım kayınbiraderle kayınpedere. o olmazsa başka araçlara da baktıracağım. (kayınpederler Akçaabatta oturuyorlar zaten)

şu senin projeler satılmadan gelebilsem görebilsem veya hatta kredi işim 2-3 hafta önce olmuş olaydı da ben alabilsem güzel olacaktı ya nasip artık.

Hayırlısı böyleymiş kardeşim nasip  :saygılar

oktaygedikli

Alıntı yapılan: Han - 03 Aralık 2012, 12:15:37
Oktay'ım senin mavi canavarı gördüm bugün maaşallah fotoğraflardaki gibi ;)

Sağol kardeşim alan arkadasımız inş. uzun süre kazzasız sıkıntısız biner inş. Çok emek harcadık kardeşim deymiş dimi :)