silecek suyu sistemi hk

Başlatan gencay, 25 Kasım 2012, 16:14:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gencay

selam arkadaşlar. çoktandır kafama takılan bir soru var. polo 6n 1.4 sportlıne, 98 model kullanıyorum. Arabanın kaputunu kaldırdığımda ön cama su fışkırtan parçalara elektrık kablosu gittiğini fark ettim. Sizce bu kablolar ne işe yarıyor. Aklıma acaba bu kısımlar donmasın dıye rezinstans gibi bir sistem mı koymuslar geliyor ama  emin olamadım. ???

secoJazz

fotoğrafını koyarmısın ??

gencay

en kısa zamanda yüklüyorum 

west_55

Alıntı yapılan: gencay - 25 Kasım 2012, 16:14:48
selam arkadaşlar. çoktandır kafama takılan bir soru var. polo 6n 1.4 sportlıne, 98 model kullanıyorum. Arabanın kaputunu kaldırdığımda ön cama su fışkırtan parçalara elektrık kablosu gittiğini fark ettim. Sizce bu kablolar ne işe yarıyor. Aklıma acaba bu kısımlar donmasın dıye rezinstans gibi bir sistem mı koymuslar geliyor ama  emin olamadım. ???

Şahin ve Doğanlarda çok oluyor, fiskiyeler mavi, kırmızı ışıklı oluyor. Öyle birşey olabilir mi?

cengizd68

o kabloların ışıkla alakalı olduğunu sanmıyorum büyük bi ihtimal rezistanstır

gencay

vw özel bir ışık yaptımı bılmiyorum ama arkadaşlar kablonun soketınde vw amblemı var.orjınal bir sisteme benziyor bence ???

west_55

Alıntı yapılan: cengizd68 - 27 Kasım 2012, 11:02:59
o kabloların ışıkla alakalı olduğunu sanmıyorum büyük bi ihtimal rezistanstır

Fiskiyelerde rezistans yok ki  ???

secoJazz

elektrik kablosu değilde fiskiyelre su taşıyan hortum olmasın o :P  :D

cengizd68

Alıntı yapılan: secoJazz - 27 Kasım 2012, 23:10:39
elektrik kablosu değilde fiskiyelre su taşıyan hortum olmasın o :P  :D
su hortumu bariz bi şekilde belli kesinlikle elektrik kablosu onlar, belkide sileceklerin susuz çalışmaması için su fıskiyelere geldiğinde sileceklerin çalışmnasını sağlayan bi sensörde olabilir

gencay

arkadaşlar olayı çözdüm. bugün sabah camlar buz tutmuş vaziyette iken, cam rezistansını çalıştırdım. arka cam, aynalar ısındı. kaputun üstünde; fıskiyelerın üzerinde kı buzun erıdıgını fark ettım. dokununca bariz ısındığı bellı oluyor. Elin almanı fıskıyeler donmasın dıye içine rezistans koymuş  :tamamdir

secoJazz

vaay bee demekten alamadım kendimi  ::)

west_55

6NCURESHOT

arkadaşım fotoğrafını koyarmısın merak ettim açıkcası :)))