mk2 kelebek cam ayna sorunu..

Başlatan PassatMk2m, 29 Ekim 2012, 22:41:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

davut

gipsykings

Alıntı yapılan: davut - 31 Ekim 2012, 09:11:27
araba  hava almiyor derken ?

Yazın camı açsanda arabanın içine hava girmiyor.Kelebek cam büyük engel.

davut

he o baglamda  valla hocam hava almiyo ama  tamirata girip  yaptirmakta büyük sıkıntı iki tane  cikma kapi bul tak  daha avantajli

PassatMk2m

galiba bende aynaa alıp slikonla yapıştırıcam şimdilik en mantıklısı o  >:D

davut

normal silikon degil  siyah silikon al bide istersen benim aracin üzerindeki aynanin detali fotsunu cekeyim gör bence cok yakisiyo

PassatMk2m

Alıntı yapılan: davut - 29 Kasım 2012, 09:44:06
normal silikon degil  siyah silikon al bide istersen benim aracin üzerindeki aynanin detali fotsunu cekeyim gör bence cok yakisiyo
çok iyi olur bir koyarsan bakalım nasıl duruyor...:)

xcape06

evet resim koyarsan bakalım bi detaylara

davut

tamam  aksam  detayli resim  cekim koyum  sizde  ona göre fikir degerlendirin bana göre yakisiyo ama herkeze göre bilemem :)

PassatMk2m

Alıntı yapılan: davut - 29 Kasım 2012, 16:37:39
tamam  aksam  detayli resim  cekim koyum  sizde  ona göre fikir degerlendirin bana göre yakisiyo ama herkeze göre bilemem :)
tamam merakla bekliyorum :)

davut

resimler arkadaslar akliniza taklan varsa sorun aksam cektigim icin karanlik cikti sanirim biraz

PassatMk2m

aynalar gerçekten güzel duruyor :) peki giderken sağ sol yanları görmede sıkıntı yaşıyormusun ? opel A kasa derken tam olarak hangi modelin aynaları bunlar anlayamadım :)

davut

1996 model  opel elektiriksiz tip ayna  sagda  da soldada problem yasamiyorum   aynalarin cifti max 50 lira  arkadaslar 40 falanda alabilrsiniz

davut

opel aynasinin  avantaj noktasi su  kelebegin bitim noktasindaki  ovan kisim  kabortadaki yere cuk diye oturuyo sanki orasi icin  yapilmiş gibi resimlerdede  dikkat ederseniz göreceksiniz

PassatMk2m

opelin hangi modeli abi aynısından alırım baksana cuk diye oturmuş :) görüş açısından bi problem yoksa aynanın şekli ve arabaya uyumu mükemmel..