aklıma takıldı deneyen varmı beylerrr ?

Başlatan the0ne, 22 Kasım 2012, 02:51:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

the0ne

arkadaşlar 2000model trendline bora kullanıcısıyım bugün bi comfortline boraya bindim göstergesindeki ısı ölçer anlık tüketim vs. dikkatimi çekti benim aracımdaki göstergede bunlar mevcut değil acaba comfortline göstergesi alsam benim aracıma taksam ön hazırlık varmıdır benim aracımda anlık tüketimi vs.gösterir mi?maharet göstergedemi ayrı bi sistemimi var acaba merak ettim?

metinmb407

Bu o kadar kolay bir iş değil. Bende Highline kadran ve yol bilgisayarına terfi ederim kolay olsaydı :)

SeyitE

Alıntı yapılan: the0ne - 22 Kasım 2012, 02:51:54
arkadaşlar 2000model trendline bora kullanıcısıyım bugün bi comfortline boraya bindim göstergesindeki ısı ölçer anlık tüketim vs. dikkatimi çekti benim aracımdaki göstergede bunlar mevcut değil acaba comfortline göstergesi alsam benim aracıma taksam ön hazırlık varmıdır benim aracımda anlık tüketimi vs.gösterir mi?maharet göstergedemi ayrı bi sistemimi var acaba merak ettim?

Alt yapıyı değiştirmen gerekiyor malesef

the0ne

merakımı gidermiş oldum tşk ederim arkadaşlar...

vp703

benimde en cok istedigim seylerden biri. arkadasimin 2001 golfu var onunkinde var bizde yok icim tuhaf oluyor :)
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

umut_mk4

Alıntı yapılan: metinmb407 - 22 Kasım 2012, 09:26:58
Bu o kadar kolay bir iş değil. Bende Highline kadran ve yol bilgisayarına terfi ederim kolay olsaydı :)
seninkinin olma ihtimali yüksek tam ekran yol bilgisayarı takabilirsin
2015 1.4 125ps highline

metinmb407

Alıntı yapılan: umut_mk4 - 28 Kasım 2012, 13:59:49
seninkinin olma ihtimali yüksek tam ekran yol bilgisayarı takabilirsin

Emin olun o kadar kolay değil. CC bile ekledim araca ama bu o kadar basit değil :)