barut MK3

Başlatan barut, 15 Ekim 2010, 09:43:40

« önceki - sonraki »

barut

Alıntı yapılan: barut - 31 Ekim 2011, 18:36:42
İş nedeniyle epey bir uzun süre arabamdan ayrı kalacağım. İşin kötüsü arabaya hatun el koydu :D Acemi olduğu için arabadan çok kendisine bişey olacağından korkuyorum ama yanlız kullanmasına peder izin vermiyor :)

Bu durumlardan sonra eşimide, arabayıda riske atmak uygun olmaz dedim ve Yapı Kredi sigortadan ( sadece onlar yapıyorlar bilginize ) kasko yaptırdım. 1570 lira aldılar ama artık içim ve cebim rahat  >:D

vay beee 1 sene geçmiş kasko yaptıralı dün aradı sigortacım bayramın ilk günü doluyor kasko diye :)

yine yapı kredi yaptırırsam 1100 TL Liberty Sigortadan teklif almış 857 TL ikisininde teminat kapsamları aynı ne yapayım bilemedim :(

emrah_akkas

İkiside aynı işi görmüyormu 857 TL iyi fiyat abi...

barut

Emrah firma hakkında hiç bilgim yok. Fiyat konusunda bu kadar indirimli olanlar müşteri memnuniyetinde ne kadar iyi onu öğrenmem lazım

emrah_akkas

Ben sıkıntı olacagını sanmıyorum ama tabı araştırmakta fayda var...

barut

Haftasonu hasret giderdik :D aydın otoyolunda beni tek geçebilen Passat 2.0 TDİ oldu  :saskin:

[IMG]http://img831.imageshack.us/img831/2809/imag0096cg.jpg[/img]

htmetin

Abi ayna kapağı_? geçmiş olsun yengemi yine :)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

barut

:D aynen Hasan hatun uçurmuş. forumdan bir arkadaş gönderecekti ama ses çıkmadı  :( Sadece kapak satılmıyordu dimi  :-[

htmetin

Alıntı yapılan: barut - 27 Kasım 2012, 16:26:06
:D aynen Hasan hatun uçurmuş. forumdan bir arkadaş gönderecekti ama ses çıkmadı  :( Sadece kapak satılmıyordu dimi  :-[

abi bulmam mümkün bi ara satılıyordu satılık bölümünde yanlış hatırlamıyorsam. Ama istersen sana komple motorlu ayna ve düğmelerini gönderelim ?  :D :D
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

htmetin

Jantları bana gönder, ayna sistemini elinde bil falan vs. dermişim:)

barut

;D ;D ;D

sadece sağ ayna 50 liraymış ya alırım kapağı boyatır takarım aynada yedek durur nasıl olsa yakında onuda kırar :D

nizam

yakışıklı mk3 :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)