ALMANYA VE AMERİKADAN GELEN GOLF 3 PARÇALARIM-))YENİLENMEYE AZ KALDI

Başlatan zaykoo, 15 Ekim 2012, 20:27:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dexeses1907

üstad benim canavarada lazım bikaç bişey ya..ebay.dan mı getirttin sen? bilgi verirmisin?

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

zaykoo

furkanyldrm

Aldığınız ürünlerin montajını yaptınız mı? Uzun zamandır fotoğraf bekliyoruz :D

MeTHea35

vay vaay yeni bi araç almışsınız nerdeyse :D hayırlısı olsun merakla bekliyorum yenilikleri  :saygılar

zaykoo

arkadaşlar amrekikan orta konsolda aldım hatta arabaya taktım çok güzel,aldıklarım parçaların hepsi duruyor fakat arbayıı değiştiğrmeyi düşünüyorum bora dizel düşünüyorum yada daha yüksek model kısacası parçaların hepsini arabayla beraber satacam ilgilenen arkadaşalra duyurulur saygılar tel num 0532 792 28 78 

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

zaykoo

benim niyetim komple araçla satmak daha mantıklı geliyor alan arkadaş taktırıp gönül rahatlığı ile binecek koltuklarıda değiştirdim spotline arkaları kafalıklı olandan

cavanozz

Alıntı yapılan: zaykoo - 22 Aralık 2012, 17:00:29
benim niyetim komple araçla satmak daha mantıklı geliyor alan arkadaş taktırıp gönül rahatlığı ile binecek koltuklarıda değiştirdim spotline arkaları kafalıklı olandan

bahsettiğin araç 94 model 1.8  olanmıydı  :)
yeni yine yeniden..!! 8)

zaykoo

aynen dostum  :) ama ben baya değişiklikler yaptım forumdada paylaşıyorum devamlı araçta yürüyende gidişinde herhangi bir sorun yok artısı sanruf :)

cavanozz

Alıntı yapılan: zaykoo - 22 Aralık 2012, 17:59:36
aynen dostum  :) ama ben baya değişiklikler yaptım forumdada paylaşıyorum devamlı araçta yürüyende gidişinde herhangi bir sorun yok artısı sanruf :)

iki foto koyda görelim olmuyor böyle  :)
yeni yine yeniden..!! 8)