Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1961 ragtop - Sayfa 2

1961 ragtop

Başlatan 34alp15, 21 Ekim 2012, 22:28:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZEGG

maşallah  ;) aracı siz mi topladınız yoksa bu şekilde mi satın aldınız?  şu sıralar ben de hevesleniyorum ama... kaça mal oluyor bilmek istedim

DenQ

VedatNur

Aracı kendi toplamıştır bu da Toplanmadan önce ki hali  :)

frtzmn

MeTHea35

ZEGG

sorması ayıp kaça mal oldu? parçalarını bulmak zor mu? nereden temin ettiniz? biraz aydınlatırsanız memnun olurum

azap5555

toplanmadan önce de çok diri görünüyormuş.61 model araba ve bu sağlamlıkta. adamlar yapmış ???

34alp15

Tekrar merhabalar  :-)  guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.  Parca konusunda skinti yok. Turkiyeden bulamazsak  californiadan geodi bazi aksesuarlar ama parcanin  yuzde 99 u turkiyede bulunabilmektedir

STAK67

videoları biçoğunu izledim. özenle toplanmış araç bide t1 var onun durumu nedir şuan ?

golfmk1furkan

Alıntı yapılan: STAK67 - 03 Aralık 2012, 22:04:55
videoları biçoğunu izledim. özenle toplanmış araç bide t1 var onun durumu nedir şuan ?

o satıldı diye biliyorum ben bugriders.com sitesinde okumuştum  :tamamdir

34alp15

gri t1 satıldı. Şuan elimde parça niteyine t1 var parça bakımından "TAMAMEN" orjinal parçalar var üzerinde. Onun dışında sıkı takipte oldugum 1956 ve 1962 model voslar var piyasaya çıkacak olan :)

golfmk1furkan

benim bildiğim 55 model bir vosvos var dağda duruyor cekme belgeli sahibi 6.500 TL'ye bıraktı bi abim var anneannemlerin orrada oturuyor 64'ü var 64'ü satıp onu topluyucak kimseye söylemiyorum yerini kusura bakmayın ama aracı yakından gittim gördüm fotografını bulabirisem atarım  :D

34alp15

fotolarını merak ettim açıkcası :D yeri önemli değil araba görelim :D koyarsan foruma