Golf 4 - Bora iç aksam kalitesi

Başlatan Nuri_Kapucu, 18 Kasım 2012, 17:59:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurmac

99 1.8 golf ile 2001 1.6 golfün iç aksamı aynı ama kalitesi kesinlikle aynı değil koltuk, direksiyon simidi, vites topuzuna kadar kalite farkı var görüntü aynı olsada var yani.
Hyundai iyidi Opel Güzeldi Golf Efsane :)

yakalı

Alıntı yapılan: onurmac - 19 Kasım 2012, 15:34:10
99 1.8 golf ile 2001 1.6 golfün iç aksamı aynı ama kalitesi kesinlikle aynı değil koltuk, direksiyon simidi, vites topuzuna kadar kalite farkı var görüntü aynı olsada var yani.
[/quothangisi daha iyi o zaman  :)

onurmac

Hyundai iyidi Opel Güzeldi Golf Efsane :)

yakalı

benim kıyaslama fırsatım olmadı olmazda, ama bana sorsan benden kusur göremezsin bu araba için.5 vites olsaymış otomatiklerin çok tatlı olacakmış başka kusur göremedim ben. :)

ilkerk_58

arkadaşlar o bahsettiğiniz soyulan plastik yerlere ben karbon kaplatmayı düşünüyorum sizce nasıl olur?tahminen nekadara mal olur?

MurdeR

karbon gayet güzel duruyor aşırıya kaçmamak kaydıyla tabiki. toplam maliyeti ise max 20 30 tl arasında bişey olur kendiniz uygulayacaksanız ki uykulayabilirsiniz gayet basit şekilde uygulanabiliyor.

umut_mk4

karbon yerine r32 lerde oldugu gibi gümüş griye boyarsak daha güzel olur gibime geliyor
2015 1.4 125ps highline

furkanyldrm

İnce zımpara ve suyla fazla derin çizip zarar vermeden zımparalayın sonra istediğiniz renge sprey boyayla boyayın uzun ömürlü olsun istiyorsanız da bir de vernikleyin, tamamdır.

by_tata

soyle bir ayrinti var arkadaslar daha once bahsetmistim, boyarken once plastik astari (ilaci) atilmasi lazim yoksa vw nasil yapamadiysa zamaninda biz de yapamayiz ve yakin zamanda soyuldugunu gorururuz. Plastik ilaci + siyah mat boya ile orjinal halini alir. Vernik filan parlak hos olmaz kanimca.